30/1/10

30/1/2010




http://ouranokatevatoi.blogspot.com/


30/1/2010

ΚΡΙΟΣ
Έντονη μέρα για αρκετούς από εσάς, γεμάτη με συγκρούσεις και τσακωμούς κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο εγωισμός και ο θυμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.


ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μεγάλη δυσκολία να εξισορροπήσετε τις οικογενειακές σας συγκρούσεις και να δώσετε όλο σας το βάρος στην επαγγελματική σας ζωή, ενώ έχουν ανοίξει κάποιες θετικές εργασιακές κατευθύνσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσέξτε τα λόγια σας γιατί, κάτω από την ανασφάλεια που αισθάνεστε, είναι δυνατόν να μιλήσετε σκληρά και να προσβάλλετε σοβαρά τους συνομιλητές σας. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στην σωματική σας κίνηση προκειμένου να αποφύγετε την περίπτωση ατυχημάτων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπερένταση, αναστάτωση και κυκλοθυμία θα χαρακτηρίσουν τη σημερινή σας μέρα. Η ψυχολογική σας κούραση μπορεί να σας οδηγήσει σε εκδηλώσεις και κουβέντες, ακατανόητες από το περιβάλλον και τους αγαπημένους σας.


ΛΕΩΝ
Το κλίμα της έντασης και του ανταγωνισμού που κυκλοφορεί μπορεί να διαταράξει την υγεία σας ή να σας κάνει απρόσεκτους στις κινήσεις σας. Προσοχή στις συνεργασίες και τις επαφές της ημέρας, καθώς και στις ακρότητες μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγχώδης και κουραστική μέρα με υπερβολική κατανάλωση της ζωτικής ενέργειας. Προφυλαχτείτε από απότομες και απρόσεκτες σωματικές  κινήσεις και μην εξαντλείτε τις δυνάμεις σας χωρίς ουσιαστικό λόγο.


ΖΥΓΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να δώσετε ένα τέλος σε μια προσωπική, ερωτική ή συντροφική, σχέση η οποία έχει εξαντλήσει το δυναμικό της.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα έντονα συναισθήματά σας, όπως η οργή και ο θυμός, μπορεί να σας οδηγήσουν σε βίαιες και ακραίες συμπεριφορές. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τους επαγγελματικούς σας χώρους, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως να πρέπει να κάνετε επιθετικές κινήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά ενθουσιώδης μέρα, που όμως μπορεί να σας παρασύρει σε ανεξέλεγκτες κινήσεις. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, τις λεκτικές και σωματικές συγκρούσεις και τα ατυχήματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανυπομονησία και οι φόβοι σας δεν είναι καλοί σύμβουλοι και ίσως να σας οδηγήσουν σε οριστικές κινήσεις που δύσκολα αναστρέφονται. Προσοχή στα έξοδα που δεν έχουν λογική και γίνονται από αντίδραση ή απόγνωση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τεταμένη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι ανταγωνισμοί και η ανακύκλωση των θεμάτων για το ποιος έχει δίκιο μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες αποφάσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Κάποιες σωματικές ενοχλήσεις ίσως να σας ανησυχήσουν σοβαρά. Ασχοληθείτε με την υγεία σας πιο συστηματικά και πάρτε άμεσα μέτρα.
Η προσπάθειά σας να ανταποκριθείτε σε όλα όσα σας ζητούν πρέπει να έχει και κάποιο όριο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου