25/1/10

25/1/2010 Δευτέρα

http://ouranokatevatoi.blogspot.com/




Πρόβλεψη -  Δευτέρα 5/1/2010


ΚΡΙΟΣ
Είναι η ώρα να δείτε πως η επαγγελματική σας ζωή επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας διαμορφώνουν, εκτός από τη δική οικονομική κατάσταση, και την γενικότερη. Δώστε αξία στο έργο που παράγετε και θα σας γυρίσει πίσω πολλαπλάσια.


ΤΑΥΡΟΣ
Η οικογένεια και η επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ σημαντικά θέματα για σας. Όμως, πρέπει να ξεχωρίσετε τις ευθύνες και τα καθήκοντα που αναλαμβάνετε ξεχωριστά στον κάθε τομέα, προκειμένου να αποφύγετε τις συγκρούσεις συμφερόντων.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετοί από εσάς είναι δυνατόν να εισπράξετε μια σημαντική αναγνώριση σχετικά με την πρόοδο των σπουδών σας, την επικοινωνιακή σας αρτιότητα, ή ακόμα και ένα δίπλωμα οδήγησης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να αποκομίσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας. Θα σας αναγνωριστεί ηθικά και υλικά η προσπάθειά σας να διατηρήσετε σε σύνδεση και επαφή την οικογένειά σας.


ΛΕΩΝ
Εργάζεστε σκληρά, με θαρραλέες αποφάσεις και να εκτελείτε πολλαπλά καθήκοντα. Έχετε την εσωτερική ικανότητα να βλέπετε τη συνολική εικόνα και να οργανώνετε τις καταστάσεις κοντά στα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Συνεργαστείτε οργανωμένα και μεθοδικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέρα γεμάτη με επαγγελματικές αποφάσεις και πολλαπλά καθήκοντα. Η πολυδιάσπαση της προσοχής σας είναι δυνατόν να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα αποτελεσματικότητας.


ΖΥΓΟΣ
Αυτές τις μέρες, έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης, με την οποία διαχειρίζεστε κάθε τι. Η πειθαρχία με την οποία εργάζεστε, είναι προϋπόθεση για να ολοκληρώσετε το έργο σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι οικογενειακές σας σχέσεις αυτές τις μέρες είναι πολύ σημαντικές, μιας και οι συζητήσεις ακουμπούν σε κάθε θέμα που σας απασχολεί και σας προβληματίζει. Η αυτοκριτική είναι απαραίτητη, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύσκολη μέρα για τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας. Μια συζήτηση μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, όμως θα σας «στριμώξει» αρκετά ώστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη μέρα για να αντιμετωπίσετε την οικονομική και επαγγελματική σας ανασφάλεια. Αρκετοί από εσάς εργάζεστε σκληρά και έχετε αναλάβει σοβαρά καθήκοντα. Ενεργοποιείστε τις ικανότητες οργάνωσης και εποπτείας που διαθέτετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη μέρα για οικονομική οργάνωση και μακροπρόθεσμη διαχείριση. Οριοθετήστε την κατάσταση και κάντε κινήσεις . . . σαν να παίζετε σκάκι!


ΙΧΘΥΕΣ
Συναισθηματικά ξεσηκωμένοι και αρκετά χαώδεις θα είστε σήμερα. Όλοι από εσάς επιμένετε στην τελειότητα θα χάνετε χρόνο σε αποτελέσματα και θα δίνετε την εικόνα του μη ρεαλιστικού ή και ελαφρώς παραπλανημένου ατόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου