23/1/10

23/1/2010 Σάββατο


http://ouranokatevatoi.blogspot.com/

 23/1/2010 





ΚΡΙΟΣ
Μια φιλία ή ακόμα και μια διαχρονική σχέση είναι δυνατόν σήμερα να σας στηρίξει ηθικά, να σας εμπνεύσει ψυχολογικά και να σας δώσει το κουράγιο να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο.  


ΤΑΥΡΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς η ηθική αναγνώριση που θα εισπράξετε σήμερα μπορεί να γίνει θαυμάσιο κίνητρο να συνεχίσετε την δύσκολη προσπάθειά σας έως ότου επιτύχετε και υλική ικανοποίηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο ή ακόμα και ένα βιβλίο είναι δυνατόν να σας δώσει μια απλή λύση σε ένα εργασιακό σας θέμα. Μια συνάντηση με ένα άτομο πιο έμπειρο από εσάς μπορεί να σας δείξει τον τρόπο να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για να σταθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που σας χρειάζονται, είτε είναι μέλη της οικογένειας είτε είναι στενοί φίλοι. Οι αντοχές σας είναι μεγάλες.


ΛΕΩΝ
Είστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και την θετική αναγνώριση του κοινωνικού και επαγγελματικού έργου που έχετε αναλάβει. Η σοβαρότητα και η ευθύνη με την οποία εργάζεστε έχουν φέρει τα καλλίτερα αποτελέσματα. Φροντίστε την υγεία σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα ανοιχτό κοινό είναι δυνατόν σήμερα να εισπράξει από εσάς τα κατάλληλα και θετικά μηνύματα. Φροντίστε να είστε σαφείς, προσιτοί, πρακτικοί και αισιόδοξοι.


ΖΥΓΟΣ
Ένα δημιουργικό έργο έχει φτάσει στο τέλος του, μια σχέση έχει πάρει μορφή και προσφέρει τη στήριξη και την ασφάλεια που ζητάτε, η διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού είναι πολύ σημαντική για σας. Σε κάθε περίπτωση, η ικανοποίηση είναι κοντά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι κουβέντες ενός αγαπημένου προσώπου θα σας προβληματίσουν βαθιά. Οι εσωτερικές σας διαμάχες και αντιφάσεις θα πάρουν έκταση και είναι δυνατόν να αναγνωρίσετε συγκεκριμένα σημεία του εαυτού σας που χρειάζονται βελτίωση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο κι αν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη οικονομική και επαγγελματική συγκυρία, έχετε το θάρρος, το κουράγιο και την ελπίδα να τολμήσετε αλλαγές και βελτιώσεις. Τοποθετήστε συγκεκριμένα όρια στους στόχους σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάληψη ενός σημαντικού επαγγελματικού έργου μπορεί να σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους. Εάν προβληματίζεστε για το κουράγιο και τις δυνάμεις σας, θέστε με σαφήνεια και τους δικούς σας όρους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δυσαρμονία ανάμεσα στις επιδιώξεις σας και σε αυτές του περιβάλλοντός σας καθώς και η δυσκολία να κατανοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας μπορεί να σας απομονώσουν. Η αίσθηση του καθήκοντος ίσως να σας απομακρύνει από τον στόχο σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Αρκετές θα είναι οι ευθύνες και τα καθήκοντα που έχετε να διεκπεραιώσετε σήμερα. Θα χρειαστεί ένα καλό πρόγραμμα και η συνεχής πειθαρχία σας, προκειμένου να φέρετε σε πέρας μεγάλο όγκο εργασίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου