22/1/10

22/1/2010 Παρασκευή



22/1/2010





ΚΡΙΟΣ
Η αίσθηση του κίνδυνου πάντα προκαλεί τη δημιουργικότητα και τη μαχητικότητά σας. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας το όραμα και τον ενθουσιασμό σας, συντονίστε και εμπνεύστε την ομάδα σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η σκληρή εργασία, η πειθαρχία στις αποφάσεις σας, η τοποθέτηση και η συνεχής παρακολούθησή ενός ρεαλιστικού προγράμματος που έχετε αποφασίσει είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι για να διαμορφώσετε μια διαχρονική και στέρεα κατάσταση στην επαγγελματική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε αρκετούς από εσάς μια προσωπική σχέση παίρνει οριστική μορφή. Βέβαια, σας λείπει ο ενθουσιασμός και η ερωτική έξαρση, όμως τα οφέλη της ασφάλειας που εισπράττετε είναι πολύ δύσκολο να τα βρείτε αλλού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεση της αλληλεγγύης που αισθάνεστε μπορεί σήμερα να σας παρακινήσει σε μια προσφορά στο περιβάλλον σας. Θα υπάρχουν βελτιώσεις σε κάποιο θέμα που αφορά ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.


ΛΕΩΝ
Η αναγνώριση του κοινωνικού και επαγγελματικού σας έργου είναι αναμενόμενη σήμερα. Το πρόγραμμα δράσης, πάνω στο οποίο εργάζεστε, πρόκειται να ολοκληρωθεί άμεσα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οικονομική οργάνωση και ιεράρχηση απασχολεί αρκετούς από εσάς, είτε πρόκειται για το δικό σας οικονομικό ζήτημα, είτε αφορά στον επαγγελματικό σας χώρο. Αξιοποιείστε μια ευκαιρία συμμαζέματος και τακτοποίησης.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετοί από εσάς θα ανταμειφθείτε άμεσα για την οριοθέτηση των οικογενειακών σας υποχρεώσεων και για την αυτοπειθαρχία σας σε ένα δημιουργικό έργο. Η προσωπική σας σχέση παίρνει μια πιο σαφή μορφή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σοβαρότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας αποθαρρύνει ερωτικά, όμως είναι ικανός να σας στηρίζει υλικά και συναισθηματικά. Δείξτε του την εκτίμηση και την αγάπη σας. Ένας συνεργάτης θα στηρίξει το εργασιακό σας έργο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο κι αν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη οικονομική και επαγγελματική συγκυρία, έχετε το θάρρος, το κουράγιο και την ελπίδα να τολμήσετε αλλαγές και βελτιώσεις. Αυτοσχεδιάστε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας ενδόμυχος επαγγελματικός σας στόχος αρχίζει σιγά – σιγά να δείχνει ότι έχει σημαντικές ελπίδες να πραγματοποιηθεί. Αρκετοί από εσάς έχετε ανάγκη από ξεκούραση, μιας και βρίσκεστε στα όρια της υπερκόπωσης, από το βάρος των καθηκόντων που έχετε αναλάβει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συνεχής εμπλοκή σας με τα προβλήματα του περιβάλλοντός σας διαιωνίζει το ψυχολογικό κλίμα που σας επηρεάζει αρνητικά. Προσανατολιστείτε σε συζητήσεις που ενισχύουν τη θετική πλευρά της ζωής.


ΙΧΘΥΕΣ
Η προσπάθειά σας να βοηθήσετε ένα φιλικό και αγαπημένο πρόσωπο ίσως να αποβεί άκαρπη, μιας και δεν φτάνει αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς, αλλά χρειάζεται και η δική του σταθερή απόφαση να μετακινηθεί προς το καλλίτερο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου