20/1/10

20/1/2010 Τετάρτη







ΚΡΙΟΣ
Η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεστε διασκέδαση και ψυχαγωγία. Δώστε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας και στην προσωπική σας σχέση. Επίσης, φροντίστε κάποια θέματα υγείας.


ΤΑΥΡΟΣ
Απρόοπτες επαφές και συζητήσεις είναι δυνατόν να σας ξεκαθαρίσουν κάποιες παρεξηγήσεις σε μια φιλική σας σχέση. Η ανάγκη να είστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι στην επαγγελματική σας ζωή αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια απροσδόκητη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας καθώς και ένα ερωτικό ταξίδι είναι πιθανόν να σας δώσουν διεξόδους και νέες ιδέες, ώστε να αλλάξετε οπτική γωνία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά έντονοι και απρόβλεπτοι θα είστε σήμερα, με συναισθηματικά ξεσπάσματα και με τη διάθεση να διεκδικήσετε κάποια δικαιώματα που σας αρνούνται. Η στήριξη που προσφέρετε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο αλλάζει περιεχόμενο και προσανατολισμό.


ΛΕΩΝ
Αρκετοί από σας ίσως σήμερα να εισπράξετε μια άρνηση γύρω από κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Παράλληλα, ανοίγει ο δρόμος για ευνοϊκές επαγγελματικές συνεργασίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καθημερινότητά σας είναι δυνατόν να παρουσιάσει ξαφνικές ανατροπές και τελικά να κάνετε πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχατε προγραμματίσει. Μια συνάντηση μπορεί να εξελιχθεί με παράδοξο τρόπο.


ΖΥΓΟΣ
Όλο και περισσότερο η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη και δημιουργική. Αρκετοί από εσάς ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε μια νέα εργασιακή απασχόληση ή να διευρύνετε την υπάρχουσα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για οικογενειακή και συντροφική ζωή καθώς και για να βελτιώσετε την εικόνα του επαγγελματικού χώρου ή του σπιτιού σας. Ένα σχέδιο που έχετε κάνει θα παρουσιάσει εμπόδια για την άμεση υλοποίησή του.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι οικογενειακές ανάγκες και οι επαγγελματικές απαιτήσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες και μπορεί να σας οδηγήσουν σήμερα σε ένα έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες βελτιώσεις, έστω και μικρές, θα σας ενισχύσουν συναισθηματικά και θα σας βοηθήσουν να αναστρέψετε το βαρύ συναισθηματικό κλίμα που υπάρχει γύρω σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αξιοποιείστε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο μια ξαφνική τροπή που θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας θέματα. Η υποστήριξη προς και από τα μέλη της οικογένειάς σας θα αποβεί πολύ βοηθητική.


ΙΧΘΥΕΣ
Μην χάσετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια θεραπεία για ένα θέμα υγείας, το οποίο μπορεί σήμερα να σας ανησυχήσει. Αλλάξτε ριζικά την αντίληψη που έχετε για σας και φροντίστε τον εαυτό σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου