18/1/10

18/1/2010 Δευτέρα


18/1/2010 





ΚΡΙΟΣ
Η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεστε διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η συνεχής δραστηριότητα δεν σας επιτρέπει να ξεκουράζεστε αρκετά. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο σε θέματα υγείας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η διατήρηση της ανεξαρτησίας σας στην διαχείριση των εργασιακών σας υποθέσεων θα γίνει για σας πολύ σημαντική προϋπόθεση. Φροντίστε να μη μετατρέψετε την άρνησή σας για μόνιμες δεσμεύσεις σε ασυνέπεια και ανευθυνότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές συμφωνίες. Ετοιμαστείτε για μια έντονη και δραστήρια εργασιακή περίοδο, που μπορεί να συνδυάσει αρμονικά τα οικονομικά σας και τα δημιουργικά σας όνειρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με ιδιαίτερες συγκινήσεις και συχνές μεταπτώσεις στη διάθεσή σας, αρκετοί από εσάς θα έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας γύρω από τις σημαντικές εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε.


ΛΕΩΝ
Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί ένας καινούργιος έρωτας για αρκετούς από εσάς. Παράλληλα, όλο και πιο καθαρά παρουσιάζονται οικονομικές και επαγγελματικές βελτιώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινάει μια νέα εποχή με έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων, η διεύρυνση των επαγγελματικών σας συνεργασιών και η συνάντηση με την αδελφή ψυχή έρχονται . . . προσεχώς.


ΖΥΓΟΣ
Όλο και περισσότερο η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη και δημιουργική. Αρκετοί από εσάς ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε μια νέα εργασιακή απασχόληση ή να διευρύνετε την υπάρχουσα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται, οι ερωτικές σας επαφές αποκτούν νέο περιεχόμενο και ορισμένα επαγγελματικά δεσμά αρχίζουν να χαλαρώνουν. Καιρός για διασκέδαση!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Περιπετειώδης θα είναι για αρκετούς από εσάς η σημερινή μέρα. Η αύξηση του προσωπικού σας ενδιαφέροντος γύρω από οικογενειακά θέματα και καταστάσεις είναι δυνατόν να σας οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα αναζήτηση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τρόπος που επικοινωνείτε πολλές φορές είναι απρόσωπος, τυπικός και χωρίς να εκφράζει τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δοκιμάστε σήμερα να εκφραστείτε πιο προσωπικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η χαρά της ανακάλυψης γύρω από θέματα ελευθερίας και προσωπικής έκφρασης θα είναι διάχυτη σήμερα σε αρκετούς από εσάς. Ο προσανατολισμός στις οικογενειακές σχέσεις και οι επαγγελματικές αποφάσεις που έχετε πάρει σας ανοίγουν θετικούς δρόμους.


ΙΧΘΥΕΣ
Κάποιες ενοχλήσεις σε θέματα υγείας μπορεί να σας ανησυχήσουν. Ίσως χρειάζεται να δείτε με σοβαρότερο τρόπο τα προβλήματα που έχετε και να αναζητήσετε την κατάλληλη θεραπεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου