17/1/10

17/1/2010 Κυριακή


17/1/2010 




Ένα ενδιαφέρον και ευνοϊκό 7ήμερο ξεκινάει για όσους έχουν αποφασίσει να κάνουν ριζικές αλλαγές στις προσωπικές και ερωτικές τους σχέσεις καθώς και στις επαγγελματικές τους συνεργασίες. Νέες ιδέες μπορεί να κινητοποιήσουν θετικά την κοινωνική δημιουργικότητα, ταυτόχρονα όμως θα προκαλέσουν και βίαιες αντιδράσεις.


ΚΡΙΟΣ
Μια ιδιαίτερα ερωτική και δημιουργική μέρα θα είναι για σας η σημερινή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ακόμα και η ολοκλήρωση μιας συμφέρουσας οικονομικής συνεργασίας είναι δυνατόν να πυροδοτήσει τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Μια θετική αναστάτωση μπορεί να σας κρατήσει σε συνεχή δραστηριότητα σχετικά με οικιακές εργασίες ή και με διευθέτηση οικογενειακών εντάσεων και προστριβών. Ένας καλός προγραμματισμός μπορεί να σας σώσει από άσκοπες κινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας γύρω από εργασιακά ζητήματα με συγκέντρωση πληροφοριών, διευκρινήσεις, έγγραφα και συζητήσεις. Προσοχή στις απρόσεκτες κινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρά την ανησυχία σας, η διατήρηση της ψυχραιμίας μπορεί σήμερα να αποβεί μοιραία σε ζητήματα στήριξης αγαπημένων προσώπων. Θα έχετε τη στήριξη του συντρόφου ή ενός κοντινού σας συνεργάτη.


ΛΕΩΝ
Πολλές θα είναι οι σημερινές σας δραστηριότητες με αρκετές επικοινωνίες και συναντήσεις. Αξιοποιείστε τις ευνοϊκές εργασιακές συνθήκες και προωθείστε τα επαγγελματικά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος που έχετε αποφασίσει μπορεί σήμερα να δείξει κάποια αποτελέσματα. Μην εξαντλείτε τις ζωτικές σας δυνάμεις και φροντίστε την υγεία σας.


ΖΥΓΟΣ
Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες προκειμένου να μεταβείτε από μια τυπική και συγκρατημένη οικογενειακή ζωή προς μια καθημερινότητα γεμάτη με δημιουργικότητα και ικανή να σας γεμίζει χαρά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέρα γεμάτη με άγχος για τα επαγγελματικά σας. Συζητείστε λογικά και συνεργαστείτε με το σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας προκειμένου να βρείτε λύσεις. Επιμείνετε στις αρνητικές πλευρές και εκφράστε τις ανησυχίες σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για να βρείτε ένα μέτρο γύρω από τον τρόπο που αξιοποιείτε και χρησιμοποιείτε τα χρήματά σας. Για αρκετούς από εσάς μια πηγή εσόδων μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα θετική.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά θέματα σας προκαλούν ανασφάλεια και ανησυχίες. Ο ορθολογισμός σας πολλές φορές δεν σας αφήνει να ονειρευτείτε τις λύσεις. Δοκιμάστε το σήμερα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς αρχίζει να γίνεται φανερή μια εκτόνωση του άγχους και της αγωνίας που έχετε σε ζητήματα υγείας και εργασίας. Οι συχνές αλλαγές στη διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε νέους και θετικότερους δρόμους.


ΙΧΘΥΕΣ
Κάποιες ενοχλήσεις σε θέματα υγείας μπορεί να σας ανησυχήσουν. Ίσως χρειάζεται να δείτε με σοβαρότερο τρόπο τα προβλήματα που έχετε και να αναζητήσετε την κατάλληλη θεραπεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου