14/1/10

14/1/2010 Πέμπτη



14/1/2010 




ΚΡΙΟΣ
Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στις σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους, είτε όσον αφορά στα πρόσωπα, είτε σχετικά με τον τρόπο που συνεργάζεστε. Τοποθετείστε τα όριά σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετές είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν αυτές τις μέρες στον χώρο της κατοικίας σας και σας έχουν γεμίσει με αισιοδοξία. Είτε ετοιμάζεστε να μετακομίσετε είτε οργανώνετε εσωτερικές αλλαγές χώρου, έχετε πολλά να κάνετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αντίληψη που έχετε για τα χρήματα μπορεί να σας εμποδίζει να δείτε πως υπάρχουν θετικές δραστηριότητες, χωρίς την παρουσία μεγάλου κεφαλαίου. Αλλάξτε την αντίληψή σας και δείτε τις ευκαιρίες που έχετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια σοβαρά οικογενειακά έξοδα μπορεί σήμερα να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Όμως, η συντηρητική σας αντίληψη και η προνοητικότητά σας θα σας δώσουν λύσεις.


ΛΕΩΝ
Μια καινούργια ιδέα μπορεί να σας ανοίξει έναν δημιουργικό δρόμο σε ζητήματα σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών. Μια οικονομική ανατροπή αναμένεται, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε να την αξιοποιήσετε θετικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια οικονομική θετική εξέλιξη μπορεί να αλλάξει ριζικά τον χάρτη των υποχρεώσεών σας. Μια απρόοπτη ερωτική συνάντηση θα σας δώσει διαφορετική εικόνα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετές μπορεί να είναι οι αλλαγές στις δεσμεύσεις που έχετε απέναντι στην οικογένεια και τους οικείους σας. Για αρκετούς από εσάς ανοίγει μια νέα περίοδος γνωριμιών, φιλικής και κοινωνικής ζωής και προσωπικών σχέσεων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς αλλάζουν οι όροι και τα πλαίσια των δεσμεύσεων που έχετε σε επαγγελματικά και ερωτικά θέματα. Θα χρειαστείτε χρόνο για να ψηλαφίσετε τις καινούργιες συνθήκες και να προσαρμοστείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη μέρα για παραγωγή έργου και συγκέντρωση στο καθήκον και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά σας δεδομένα και να ελευθερωθείτε από κάποια βάρη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά την αναστάτωση που μπορεί να σας προκαλέσει μια επαγγελματική εξέλιξη ή μια αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σας, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσετε τα αυτά τα θέματα στην κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές από τις αγχώδεις σκέψεις σας αφορούν σε κάποιες απόλυτες και ανεπεξέργαστες πεποιθήσεις, που όμως δεν είναι λειτουργικές στη ζωή σας. Ζητήστε τη βοήθεια της οικογένειας και του συντρόφου σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Είναι βέβαιο πως θα δημιουργείτε πολλά προβλήματα στον εαυτό σας, όσο κινείστε μόνο με το καθήκον και τα κοινωνικά και οικογενειακά «πρέπει». Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και προσωπικό ονείρεμα για να είστε σωματικά και ψυχικά υγιείς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου