12/1/10

12/1/2010 Τρίτη

12/1/2010



ΚΡΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε το συντονισμό της εργασιακής σας ομάδας. Η επιβράβευση της επαγγελματικής σας προσπάθειας είναι επίσης πολύ πιθανή. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να αναπτύξουν μεγαλύτερους βαθμούς συνεργασίας με το περιβάλλον τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα ταξίδι, μια επίσκεψη, ένα σεμινάριο ή ακόμα και το διάβασμα κάποιου βιβλίου θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε την ερωτική σας πρόθεση σε κάποιο άτομο που στέκεται πολύ ψηλά στα μάτια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τους αδέσμευτους η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τα συναισθήματά σας και να επιλέξετε με καθαρό μυαλό αν θα δεσμευτείτε ή όχι σε μια πιο μόνιμη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συντηρητισμός και η πειθαρχία που δείχνετε σε ορισμένα ζητήματα μπορεί σήμερα να διαφοροποιηθούν σημαντικά και να εκφραστείτε με περισσότερη ελευθερία και αυθορμητισμό, κυρίως σε θέματα προσωπικών σχέσεων.

ΛΕΩΝ
Συνδυάστε σήμερα το «τερπνόν μετά του ωφελίμου» στις εργασιακές σας υποθέσεις. Μια καινούργια ιδέα μπορεί να σας ανοίξει έναν δημιουργικό δρόμο σε ζητήματα σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα, κυρίως στην κατεύθυνση της οργάνωσης, της απογραφής, του προϋπολογισμού και της παρακολούθησης εσόδων – εξόδων.

ΖΥΓΟΣ
Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την οικογένειά σας είναι απαραίτητος. Μέσα σε κλίμα αγάπης και διάθεσης να οριοθετηθούν οι σχέσεις, μπορείτε σήμερα να απελευθερωθείτε από τις υποχρεώσεις που δεν σας αναλογούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η απρόσμενη εύνοια, η προσοχή και η αγάπη που σας δείχνουν μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, μιας και δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε αυτό που σας προσφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τακτοποίηση, έστω και εν μέρει, κάποιων θεμάτων που σας προκαλούν ανασφάλεια, θα σας προσφέρει ανακούφιση και θα σας λύσει τα χέρια για να ασχοληθείτε απρόσκοπτα με το έργο που έχετε αναλάβει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη μέρα για να τοποθετήσετε ένα σαφές και αποτελεσματικό πλαίσιο στην προσωπική σας σχέση. Η συνεργασία με το σύντροφό σας είναι απαραίτητη, όπως απαραίτητη είναι και η τοποθέτηση των αντιρρήσεων και των παραπόνων που έχετε συσσωρεύσει διαχρονικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα ζήτημα υγείας μπορεί να δεχτεί την κατάλληλη θεραπεία. Οργανώστε καλλίτερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο για σας και για δημιουργικές δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για ενασχόληση με παιδιά, για τακτοποίηση και οργάνωση των δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν καθώς και για να εκφράσετε την εκτίμηση και την αγάπη σας σε φιλικά πρόσωπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου