10/1/10

10/1/2010 Κυριακή



10/1/2010




Η ομαδική εργασία μέσα απο κάποια δομημένα πλαίσια θα αρχίσει να αποδίδει καλά αποτελέσματα και θα φέρει στο φως λύσεις, οι οποίες πριν από λίγο ήταν αφανείς. Η αλλαγή της γνώμης που υπάρχει για θέματα διοίκησης και εξουσίας θα δώσει ώθηση σε θετικές εξελίξεις.


ΚΡΙΟΣ
Συγκεντρώστε τα κατάλληλα επιχειρήματα, εκτιμήστε τη συμπεριφορά, τα συν και τα πλην των συνεργατών σας και κάντε τις απαραίτητες επιλογές ατόμων, προκειμένου να διαπραγματευτείτε με αποφασιστικό τρόπο τις προτάσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Ένα ταξίδι, μια επίσκεψη, ένα σεμινάριο ή ακόμα και το διάβασμα κάποιου βιβλίου θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση και μπορεί να γίνει η αφορμή για δημιουργική κινητοποίηση. Ευνοϊκή μέρα για ερωτική ζωή.
  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε τις κατευθύνσεις και τους τρόπους των επενδύσεών σας σε χρόνο χρήμα και συναισθήματα. Αξιοποιήστε όσα έχετε διδαχτεί τον τελευταίο καιρό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετοί από εσάς σήμερα θα εκφραστείτε με συναισθηματική υπερβολή και πρακτική επιπολαιότητα, προκειμένου να εκδηλώσετε το συσσωρευμένο και έντονο συναίσθημά σας.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για περίσκεψη και συγκέντρωση των ψυχικών σας δυνάμεων. Βάλτε ένα σαφές πρόγραμμα για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προκειμένου να αξιοποιήσετε την εύνοια της εποχής.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λιτές, ουσιώδεις και γόνιμες επικοινωνίες με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσουν την ικανοποίηση και την απόλαυση που επιθυμείτε. Το περιβάλλον σας θα σας στηρίξει υλικά και συναισθηματικά.


ΖΥΓΟΣ
Η συνεχής επεξεργασία χιλιοειπωμένων πραγμάτων όπως και η προσμονή ότι το περιβάλλον σας θα κάνει δραστικές αλλαγές, σας έχει κουράσει αρκετά. Κάντε δραστικές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως σήμερα να διαψευσθούν ορισμένες από τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας και να διαπιστώσετε πως η τελειομανία σας δεν σας ανακουφίζει και δεν σας δίνει τις ικανοποιήσεις που αναζητάτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ραθυμία και πολλές φορές η τεμπελιά σας είναι πηγή αρκετών από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ίσως σήμερα να σας δοθεί μια ευκαιρία να αλλάξετε τον αφελή και παιδικό τρόπος, με τον οποίο διαχειρίζεστε κάποια θέματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη μέρα για να τοποθετήσετε ένα σαφές και αποτελεσματικό πλαίσιο στην προσωπική σας σχέση. Η συνεργασία με το σύντροφό σας είναι απαραίτητη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί από εσάς μπορεί να διαπιστώσετε τις αφελείς κινήσεις που έχετε κάνει στην επαγγελματική σας ζωή και ιδιαίτερα στην εργασιακή σας καθημερινότητα. Θα βρείτε πολλές περιττές δραστηριότητες, που σας κλέβουν χρόνο και ζωτική ενέργεια.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για φιλικές συναντήσεις, αθλητικές ενασχολήσεις και ταξιδιωτικές περιπέτειες. Τα περιστατικά της ημέρας μπορεί να σας προκαλέσουν να δείτε την οικονομική και ερωτική σας ζωή με άλλο μάτι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου