31/5/09

H φωτογραφία της ημέρας

31/5/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Η αρχή της επερχόμενης εβδομάδας συνοδεύεται από άνοιγμα ευκαιριών και από ευτυχείς συγκυρίες, κυρίως σε θέματα σχέσεων σε κάθε επίπεδο και διαβάθμιση, ερωτικών, φιλικών, κοινωνικών, πολιτικών, συνεργασιών. Στη συνέχεια, θα χρειαστούν αποφάσεις και επιλογές.


ΚΡΙΟΣ

Η γενικά καλή διάθεση και αισιοδοξία σας θα πρέπει να μετατραπεί σε συγκεκριμένες αποφάσεις και πρακτικότητα, προκειμένου να έχει αποτελέσματα. Ίσως να δυσκολευτείτε στην τοποθέτηση ορίων.


ΤΑΥΡΟΣ

Η γενικά καλή κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα μπορεί να εμποδίζει την έκφραση της δημιουργικής σας διάθεσης. Μερικά πράγματα δυσκολεύονται να μπουν σε κανόνες και πλαίσια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιείστε τη μέρα σας με την τακτοποίηση οικογενειακών και οικιακών εκκρεμοτήτων, προκειμένου να έχετε ελευθερία χρόνου και κινήσεων για τις διάφορες καλοκαιρινές σας δραστηριότητες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι προτιμότερο να επεξεργαστείτε σιωπηλά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, παρά να προσπαθήσετε να τα εκφράσετε ακατέργαστα προς τρίτους. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας.


ΛΕΩΝ

Η ανοιχτή και γενναιόδωρη φύση σας ίσως να βρίσκει προσκόμματα από τους εξωτερικούς περιορισμούς αυτής της εποχής. Μάλλον είστε αναγκασμένοι να μετράτε «με το σταγονόμετρο» κάθε κουβέντα και πράξη σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας για απόσυρση και περισυλλογή μάλλον έρχεται σε αντιπαράθεση με τη διεύρυνση των υποχρεώσεων και καθηκόντων σας, που απαιτεί από εσάς μια συνεχή κινητικότητα και προσφορά.


ΖΥΓΟΣ

Η αίσθηση ότι στερεύουν οι δυνάμεις και η ζωτικότητά σας μπορεί σήμερα να σας γεμίσει με μελαγχολία. Αξιοποιείστε τη μέρα σας, επιχειρώντας να κάνετε ένα απολογισμό πεπραγμένων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρακτικές δυσκολίες που παρουσιάζονται προκειμένου να επικοινωνήσετε με φίλους, είναι δυνατόν να σας δημιουργήσει την αίσθηση της αποξένωσης. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να προσανατολίσετε τις επαγγελματικές προσπάθειές σας προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης και της συνεργασίας όλων των πόρων σε ανθρώπινο, και όχι μόνο, δυναμικό που διαθέτετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε ώστε, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα, να έχουν λάβει υπόψη τους όλους τους παράγοντες και τα στοιχεία που διαθέτετε χωρίς εξαίρεση και με λογικά κριτήρια. Κινδυνεύετε να γίνετε συναισθηματικά υπερβολικοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρακτικός προβληματισμός, με τον οποίο αντιμετωπίζετε ορισμένα συναισθηματικά ζητήματα, έχει γίνει στείρος και αδιέξοδος. Κάποιες πλευρές της ζωής δεν μπαίνουν στους συνήθεις λογικούς κανόνες, αλλιώς χάνουν τη ζωντάνια και το ενδιαφέρον τους.


ΙΧΘΥΕΣ

Οι οικογενειακές διασυνδέσεις και σχέσεις σας ίσως να είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις. Τα κριτήρια επιλογής και απόρριψης ίσως να πρέπει να αλλάξουν.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

30/5/09

H φωτογραφία της ημέρας

30/5/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι για σας γεμάτη με ζωντάνια, δραστηριότητα και συμμετοχή σε συζητήσεις για το πως μπορεί να εξυπηρετηθούν σοβαροί κοινωνικοί στόχοι, παράλληλα με την ατομική βελτίωση των συνθηκών ζωής.


ΤΑΥΡΟΣ

Άλλοι από εσάς είναι κάπως συγκρατημένοι μπροστά στο κλίμα της ασάφειας αλλά και της ευρύτητας των προσανατολισμών, που έχει εμφανιστεί στην επαγγελματική σας ζωή, και άλλοι ήδη κάνετε ενθουσιώδη ξεκινήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλίμα της εποχής σας θέλει σε κίνηση και σε συνεχείς προετοιμασίες για αναχωρήσεις και ταξιδιωτικές δραστηριότητες. Ένα πλήθος από επικοινωνιακές πρωτοβουλίες και συνεννοήσεις δεν θα σας αφήσει να «πάρετε ανάσα»!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργείστε μέσα στη μέρα σας γέφυρες μεταξύ της ψυχικής και συναισθηματικής σας ζωής και της δυνατότητας να την εκφράσετε με ολοκληρωμένο τρόπο.


ΛΕΩΝ

Δείξτε έμπρακτα τον θαυμασμό σας μπροστά σε άτομα που συνδυάζουν την γνώση και την εμπειρία, χωρίς να χάνουν την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους. Πάρτε δύναμη και έμπνευση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία και η διάθεσή σας για χαλάρωση και ανάπαυση μπορεί να γίνει σήμερα πραγματικότητα, όχι απαραίτητα «κοιτώντας το ταβάνι», αλλά μέσα από ερωτική ζωή ή ακόμα και με τη συμμετοχή σας σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτικές συνευρέσεις, φιλικές εξόδους, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Εναλλακτικά, όσοι από εσάς βρίσκονται στην εξέλιξη ενός δημιουργικού έργου, θα έχουν την απαραίτητη διέγερση και έμπνευση για να συνεχίσουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι δυσκολεύεστε να επιλέξετε τη διάθεση του χρόνου σας, μεταξύ της εργασίας και της οικογένειας, δοκιμάστε να αποδώσετε «τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ». Πάρτε επαγγελματικές πρωτοβουλίες και ανοίξτε συναισθηματικά προς στους αγαπημένους σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Όποιο κι αν είναι το σημερινό σας σχέδιο δράσης, φαίνεται πως θα το διασκεδάσετε με δημιουργικούς τρόπους. Οι πρωτοβουλίες και οι προτάσεις σας μπορούν να διευκολύνουν την ομάδα, στην οποία ανήκετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια διάθεση αμοιβαίας συγνώμης και συγχώρεσης που μπορεί να εμφανιστεί θα δώσει σε όλους την ευκαιρία για βελτιώσεις της κοινής σας ζωής.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά έντονη δραστηριότητα, με πολλές ταυτόχρονα ενασχολήσεις θα γεμίσουν τη μέρα σας. Φροντίστε να είστε ξεκούραστοι από πριν, ώστε να αντέξετε στην πίεση αλλά και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.


ΙΧΘΥΕΣ

Έντονη μέρα σε δραστηριότητες και επαφή με κόσμο. Αρκετοί από εσάς ίσως να ανακαλύψετε διάφορους τρόπους βελτίωσης των οικονομικών σας, που μέχρι τώρα δεν τους ξέρατε.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

29/5/09

H φωτογραφία της ημέρας

29/5/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Για αρκετούς από εσάς η μέρα θα είναι γεμάτη με ερωτισμό, κίνηση δραστηριότητα, αισιοδοξία και διάθεση επικοινωνίας αλλά και με δυσκολία εστίασης σε ένα συγκεκριμένο έργο.


ΤΑΥΡΟΣ

Η αύξηση της κοινωνικής ζωής και της επαγγελματικής σας φήμης δεν συνοδεύεται απαραίτητα και από τους κατάλληλους υλικούς πόρους, που σας είναι αναγκαίοι και απαραίτητοι. Αυτό μπορεί να δημιουργεί φραγή στη δημιουργικότητά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλίμα της εποχής σας θέλει σε κίνηση και σε συνεχείς προετοιμασίες για αναχωρήσεις και ταξιδιωτικές δραστηριότητες. Τίποτα δεν σας κρατάει, πια, μέσα στο σπίτι!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαθιά συναισθηματικοί και με ανοιχτά τα κανάλια της διαίσθησής σας θα είστε σήμερα, χωρίς όμως να μπορείτε να επικοινωνήσετε τις εσωτερικές εικόνες και κατανοήσεις σας. Μείνετε στη σιωπή για λίγο.


ΛΕΩΝ

Σε στιγμές προσωπικής ησυχίας, ίσως να αναγνωρίσετε πως το πλήθος των ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή αυτή την εποχή δεν σας καλύπτει συναισθηματικά, επί της ουσίας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας αυξάνονται υπέρμετρα, ένας καλός τρόπος να τα διαχειριστείτε είναι να μείνετε για λίγο ανενεργοί και να σκεφτείτε ποια από αυτά συνδυάζονται έτσι, ώστε με μια κίνηση να έχετε πολλαπλά αποτελέσματα.


ΖΥΓΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως χρειάζεται να ασκηθείτε στη διασύνδεση της εσωτερικής με την εξωτερική σας ζωή και δραστηριότητα, μιας και κάθε κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σας αποσπάσει από το δημιουργικό έργο σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορισμένοι από τους λόγους, που ευθύνονται για την έλλειψη αποτελεσμάτων, μπορεί να είναι είτε ότι έχετε περιχαρακωμένους στόχους, είτε ότι δεν έχετε σαφή προσανατολισμό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν «έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα» μετά από κάποιες επικοινωνιακές επιτυχίες, ίσως σήμερα να δεχτείτε από το κοινό και το ευρύτερο περιβάλλον σας ένα καλό μήνυμα για μετριοφροσύνη και σύνεση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο προσανατολισμός σας για ευρύτερες σπουδές και εκπαιδευτικές προσπάθειες μπορεί να παρεμποδίζεται προσωρινά από την δυνατότητά σας να τον καλύψετε οικονομικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το άνοιγμα του χώρου με τον οποίο επικοινωνείτε και συναλλάσσεσθε, μπορεί σήμερα να σας δώσει την αίσθηση ότι «χάνετε» την ταυτότητά σας μέσα στο πλήθος.


ΙΧΘΥΕΣ

Η γενική σας διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις σε κάθε επίπεδο, μπορεί να προσκρούσουν επάνω σε παλαιότερες συνήθειες, αρκετά ριζωμένες, όχι τόσο σε σας όσο στο άμεσο περιβάλλον, από το οποίο εξαρτάστε.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr