26/12/09

28/12/2009 Δευτέρα








ΚΡΙΟΣ
Οι οικονομικές απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και η εργασιακή ροή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες. Τα έσοδα που περιμένετε μπορεί να ακυρωθούν, ή τουλάχιστον να καθυστερήσουν.


ΤΑΥΡΟΣ
Μέρα με λίγες επικοινωνίες και ακόμα λιγότερες μετακινήσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε για λίγο κοντά στη φύση, μακριά από τις δύσκολες συνθήκες και υποχρεώσεις της οικονομικής και επαγγελματικής σας ζωής.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσωστρέφεια και περισυλλογή περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για σας. Χωρίς ιδιαίτερη όρεξη για επικοινωνίες και διασκέδαση, ασχοληθείτε με τις οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες καθώς και τους φόβους που έχετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η φροντίδα προς τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειά σας, αλλά και σχετικά με την υγεία του συντρόφου σας θα σας κρατήσουν σήμερα αρκετά απασχολημένους. Σε ορισμένους από εσάς μπορεί να παρουσιαστούν αξεπέραστα προβλήματα συντροφικότητας και σχέσεων.


ΛΕΩΝ
Μέρα γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθήκοντα για τους περισσότερους από εσάς. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα καθυστερήσεων και αναβολών.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως να χρειαστεί να δείξετε πείσμα και υπομονή γύρω από τις οικονομικές σας υποθέσεις, κα να βρείτε τρόπο να μετασχηματίσετε τις υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε με σχετική ομαλότητα.


ΖΥΓΟΣ
Οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες που σας καθηλώνουν και σας κλείνουν τους ορίζοντες μπορεί να αποβούν θετικοί για ορισμένους από εσάς, προκειμένου να αναγνωρίσετε τι σας έχουν διδάξει διαχρονικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες θα ευνοήσουν την συναισθηματική και ψυχική σας ανακούφιση, μέσα σε περιβάλλοντα που θα σας προσφέρουν ερωτικό συναίσθημα, καλό φαγητό και ηρεμία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέρα γεμάτη με επικοινωνίες και δημιουργικότητα αλλά και πολλές υποχρεώσεις. Αντί να τρέχετε συνέχεια «από δω και από κει», δώστε χρόνο στον εαυτό σας να μείνει για λίγο ήρεμος και να θέσει προτεραιότητες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέρα ξεκούρασης και γαλήνης για αρκετούς από εσάς. Θα βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία να τακτοποιήσετε το άγχος και τις σκέψεις σας γύρω από τους τρόπους που θα υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πείσμα, διαμάχες και διαφωνίες θα αναστατώσουν τη μέρα σας και θα της δώσουν την κατάλληλη ζωντάνια, ώστε να παραμείνετε δημιουργικοί και ενεργητικοί.


ΙΧΘΥΕΣ
Αρκετές θα είναι οι προσπάθειες να τακτοποιήσετε το χάος που επικρατεί γύρω σας και κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Θα είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια μέρα, που θα σας κάνει να νοσταλγήσετε τις μέρες του καθισιού.





Από την Κατερίνα Σουτλόγλου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου