21/12/09

21/12/2009 Δευτέρα




ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα επιδεικτικοί και αντιδραστικοί θα είστε σήμερα, προσπαθώντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Όμως, μάλλον θα απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας παρά θα κερδίσετε τη θετική προσοχή τους.
Ευνοϊκή μέρα για αγορές και διασκέδαση.


ΤΑΥΡΟΣ
Μια οικονομική ενίσχυση και βελτίωση θα σας χαροποιήσει σήμερα. Η γοητείας σας και η αισθητική σας ικανότητα θα σας κάνουν ευπρόσδεκτους σε κάθε ομάδα, παρέα και σε κάθε καινούργιο περιβάλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνίες, ταξίδια και εξόδους με φιλικές παρέες. Η εύνοια στην ερωτική σας ζωή συνεχίζεται και σιγά – σιγά πέφτουν οι αναστολές και οι φόβοι σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά ευαίσθητοι και ρομαντικοί θα είστε σήμερα, και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το κατάλληλο γιορτινό κλίμα για σας και το αγαπημένο σας περιβάλλον, βάζοντας σε εφαρμογή όλη την αισθητική σας καλλιτεχνία.


ΛΕΩΝ
Αρκετά δημιουργική και δραστήρια μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ευχάριστη και ζεστή ερωτική σχέση. Γι΄ αυτό . . . να έχετε το νου σας!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανοίξτε την καρδιά σας και τις . . . πόρτες σας σε αγαπημένους και φίλους. Ευνοϊκή μέρα για φιλοξενίες, οργάνωση ταξιδιών και φροντίδα και πρόνοια για τις γιορτές.


ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να συνδεθείτε με ανθρώπους και φιλικές ομάδες, όπου μπορείτε να συζητήσετε και να περάσετε καλά μέσα σε πλαίσια συμποσίου και ευθυμίας. Μέρα κατάλληλη για αισθητικές απολαύσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια οικονομική συνεργασία εξελίσσεται σε αρκετούς από εσάς. Η οικονομική βελτίωση από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας δώσει ανάσα και γιορτινή διάθεση. Δεχτείτε τις εκδηλώσεις αγάπης από το περιβάλλον σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέρα κατάλληλη για δραστηριότητες Τέχνης και Πολιτισμού. Ενημερωθείτε, παρακολουθείστε συμμετέχετε ή ακόμα και γίνετε δημιουργοί έργων τέχνης και πολιτισμού κάθε τύπου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ευνοϊκά σχόλια από επιτυχημένες επαγγελματικές δραστηριότητες και έργα που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση και θα σας αυξήσουν την επιθυμία να παράγετε ακόμα καλλίτερα αποτελέσματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για οικογενειακή ζωή και γιορτινές προετοιμασίες. Με κινητικότητα, υπερδιέγερση και πυρετώδη δράση, μπορείτε να βρεθείτε ή να δημιουργήσετε ευχάριστα και χρωματιστά περιβάλλοντα.


ΙΧΘΥΕΣ
Φροντίστε την υγεία σας, μιας και είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε ιώσεις, πυρετούς και απροσδόκητα ατυχήματα. Μια επαγγελματική πρόταση που σας αφορά υποβόσκει και ακόμα δεν έχει γίνει φανερή.




Κατερίνα Σουτλόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου