14/12/09

Σχέσεις, 12ος 2009

Σχέσεις – Δεκέμβριος 2009

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
kon_vl@otenet.gr,



Κριός

Με το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας, θα παρατηρήσετε ότι η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι αρκετά δύσκολη. Οπλιστείτε με υπομονή, μιας και ακολουθούν εκλείψεις στον άξονα των Παρορμητικών . Προσέξτε τα λόγια σας και μη δίνετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να υλοποιήσετε. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση και παράλληλα να δείτε τη σχέση σας να κινδυνεύει. Προσοχή λοιπόν να βρίσκεστε σε επιφυλακή. Η Αφροδίτη και ο Άρης σύμμαχοι με όψη τριγώνου, σας υπόσχονται όμορφες στιγμές. Οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου σας θέλουν επιφυλακτικούς.

Συμβουλή: Μην βιάζεστε.



Ταύρος

Η προσοχή σας μέσα στο Δεκέμβριο, θα προσανατολιστεί κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τις οικογενειακές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η καθημερινότητα με το σύντροφο σας θα είναι αρκετά έντονη. Απαιτούνται χειροπιαστές λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, όσοι από εσάς δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει ποιο είναι το σωστό. Οι εκλείψεις του Δεκεμβρίου είναι ότι πρέπει για να σκεφτείτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Ανοίξτε την καρδιά σας και προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας. Φλέρτ στο προσκήνιο.

Συμβουλή: Ανοίξτε την καρδιά σας.



Δίδυμοι

Οι συντροφικές σχέσεις, ο γάμος και οι συνεργασίες, θα είναι τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν τους κινητικούς Διδύμους για το μήνα Δεκέμβριο. Ο Δίας από τον Υδροχόο και η Αφροδίτη από το απέναντί σας ζώδιο, θα σας δώσουν ευκαιρίες και χαρούμενη διάθεση. Η κινητήρια δύναμη του Άρη από το Λιοντάρι, θα σας γεμίσει με ενέργεια και όρεξη για δράση. Επειδή έχετε περίσσια ενέργεια και την τάση να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως, προσπαθήστε να υλοποιήσετε κάτι από όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Καλό θα ήταν, να βάλετε στόχους και να προσπαθήσετε να τους επικοινωνήσετε. Είστε γεμάτοι ιδέες.

Συμβουλή: Βάλτε στόχους



Καρκίνος

Αυτό το διάστημα μοιάζει να είναι καλό για την ενίσχυση των σχέσεών σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε κατά το μήνα Δεκέμβριο, θα δώσουν ανάσα δροσιάς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Για όλα αυτά, ευθύνεται κυρίως η διέλευση του Ερμή που θα ανοίξει την επικοινωνία σε αυτά τα πεδία. Παράλληλα, η ψυχολογία σας θα αλλάξει και θα αντιμετωπίσετε τα προσωπικά σας θέματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Καλό είναι να εστιάσετε την προσοχή σας στις τελευταίες μέρες του χρόνου, μιας και έχουμε Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Η επιρροή της, θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθύτερους συναισθηματικούς προβληματισμούς.

Συμβουλή: Ακούστε τη διαίσθησή σας



Λέων

Ο μήνας αυτός, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε θέματα,που σχετίζονται με το σύντροφό σας. Είναι η ευκαιρία που ίσως περιμένατε αρκετό καιρό. Εάν είναι να πάρετε μια απόφαση για την συναισθηματική σας ζωή, η ευκαιρία, βρίσκεται μπροστά σας. Αρπάξτε την και μην την αφήσετε να φύγει. Μιλάω ασφαλώς για τον Δία, ο οποίος θα αποχαιρετήσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού και πρόκειται να μπει στον όγδοό σας. Λίγο προσοχή χρειάζεται στην ένταση που σας δημιουργεί ο Άρης. Με το μαλακό. Μην αφεθείτε στον απότομο τρόπο του Άρη. Δείξτε την ποιότητα που σας διακρίνει.

Συμβουλή: Δείξτε την καλή πλευρά του χαρακτήρα σας.



Παρθένος

Ήδη από το μήνα Σεπτέμβριο, νιώθετε κάπως καλύτερα. 2,5 χρόνια ήταν αυτά. Δεν ήταν και λίγο. Αυτή η χρονιά θα κλείσει με τη διάθεσή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Μιλάω κυρίως για εκείνες που σχετίζονται με τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Τις σχέσεις που εγκλώβισαν τη δημιουργικότητα σας. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όλες εκείνες τις ευκαιρίες που περνούν μέσα από την καθημερινότητά σας. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι κάπως πιο ομαλά και αυτό σας ευχαριστεί. . Η χρονιά κλείνει λίγο περίεργα λόγω της έκλειψης. Προσοχή λοιπόν, μην πείτε πολλά λόγια.

Συμβουλή: . Κάντε μια δεύτερη σκέψη



Ζυγός

Ήρθε η ώρα να βάλετε τάξη. Προσοχή στους Ζυγούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Πάρτε αποφάσεις και δείτε τη ζωή μέσα από ώριμο πρίσμα. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, κινητοποιούν με τη βοήθεια του Άρη από το Λιοντάρι τον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων. Τολμήστε και δε θα χάσετε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, μιας και η βοήθεια του εξαγώνου από τα ζώδια της φωτιάς, σας δίνουν ευχάριστες στιγμές. Αξίζει να τις ζήσετε και να νιώσετε ευχάριστα.

Συμβουλή: Τολμήστε



Σκορπιός

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει αρκετά σοβαρούς. Παρόλα αυτά, έχετε την ευκολία να επικοινωνήσετε αυτά ακριβώς που σκέπτεστε και πιστεύετε. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζεται να είστε και προσεκτικοί. Καλό είναι αυτή τη φορά να κάνετε και έναν έλεγχο στη δική σας ζωή, ώστε να είστε έτοιμοι για τις καταστάσεις που θα χρειαστεί να υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Δηλαδή, να έχετε κάνει την αυτοκριτική σας. Με οδηγό την καλή σας διαίσθηση και τη δύναμη που έχετε όταν τα πράγματα φτάνουν στα άκρα, κρατήστε γερά και δείξτε σε όλους πόσο ψύχραιμοι μπορείτε να γίνετε. Να είστε σε ετοιμότητα

Συμβουλή: Δείξτε τη δύναμή σας με θετικό τρόπο.



Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες. Τα πράγματα είναι ευχάριστα. Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ιδανικός, για να απολαύσετε τις αισθηματικές σας σχέσεις. Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται επίσης και οι επαγγελματικές. Αυτό το μήνα είστε ανοικτοί και κινείστε σε σημεία πολλά. Αναπτύξτε τις κοινωνικές επαφές σας και ανακαλύψτε κάθε τι θετικό. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρείτε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει καλύτερα. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση τότε κάντε και το επόμενο βήμα. Οι συνθήκες το ευνοούν. Νιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι και δημιουργικοί.

Συμβουλή: Μοιραστείτε τις ιδέες σας.



Αιγόκερως

Πολύ σημαντικός μήνας για εσάς, μιας και η έκλειψη βρίσκεται στο δικό σας άξονα. Έχοντας τον Ερμή στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη στο δωδέκατό, είναι εξαιρετικά πιθανό να μάθετε μυστικά που σχετίζονται με παρασκηνιακές υποθέσεις. Ίσως ανακαλύψετε ότι υπάρχουν και διπλές σχέσεις. Τις τελευταίες μέρες του μήνα που θα μπει και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα δείτε τη διάθεσή σας να ανοίγει και θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα σας πλησιάσουν άτομα που θα έχουν την επιθυμία να σας γνωρίσουν καλύτερα. Το ότι γίνεται κατά την περίοδο των εκλείψεων, μπορεί να έχει και καρμική διάσταση.

Συμβουλή: Ψυχραιμία.



Υδροχόος

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει πολύ κινητικούς. Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο και μοιράστε τις ιδέες σας μαζί τους. Μετά από τα μέσα του μήνα, η νέα σελήνη σας ανοίγει τη διάθεση και το πνεύμα. Εάν είστε μόνοι, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον άνθρωπο που έχετε τη σωστή χημεία. Η Οξυδέρκεια και το χιούμορ σας είναι τα δυνατά σας σημεία. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τη δύναμή σας και αλλάξτε ότι πρέπει να αλλάξει. Θα είστε περιζήτητοι. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Προς τα τέλη του μήνα, ο Άρης γίνεται ανάδρομος στον έβδομό σας. Εκεί μάλλον θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Συμβουλή: Δείξτε την ευφυΐα σας.



Ιχθείς

Τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κρόνος απομακρύνθηκε και οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπήκαν κάτω από άλλες προδιαγραφές. Σίγουρα το εσωτερικό βάρος έχει μειωθεί αρκετά και νιώθετε πιο χαλαροί. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι καλύτερα. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι δεν πρέπει να προσέχετε. Ή έκλειψη στα τέλη του μήνα ζητάει την προσοχή σας. Μην σας μπουν τρελές ιδέες και φτάσετε από το ένα άκρο στο άλλο. Δείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν και προσπαθήστε να είστε συντονισμένοι με τη νέα τάξη πραγμάτων. ¨Όλα έχουν αλλάξει και ζητούν την έγκρισή σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συνθέσει τα νέα δεδομένα.

Συμβουλή: Αφήστε το συναίσθημα να αυτοσχεδιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου