31/12/09

1/1/2010 Παρασκευή





ΚΡΙΟΣ
Η οικογενειακή ατμόσφαιρα και τα γιορτινά όνειρα μπορεί να σας κουράσουν κάποια στιγμή και να θελήσετε να . . . το ρίξετε έξω. Όσοι θα κινηθείτε στην κατεύθυνση των τυχερών παιγνιδιών, βάλτε ένα όριο στο κέρδος ή στη χασούρα σας!


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς θα θεωρήσετε τις σημερινές επαφές απαραίτητες μεν, αλλά τελικά άσκοπες. Το «σπίτι δεν σας κρατάει» και η απόπειρα να βρεθείτε με φίλους δεν θα μπορέσει να έχει θετικά αποτελέσματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με συναισθηματική διέγερση θα περάσετε την πρώτη μέρα του χρόνου, εξαντλώντας κάθε ευκαιρία επικοινωνίας και συναντήσεων που θα παρουσιαστεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κυκλοθυμία και συχνές αλλαγές διάθεση θα έχετε σήμερα, προσπαθώντας να μοιράσετε τον εαυτό σας ανάμεσα σε σας και στις προσωπικές σας ανάγκες και στο σύντροφο και το συγγενικό σας περιβάλλον.


ΛΕΩΝ
Με απροσδιόριστη και ασαφή διάθεση θα είστε σήμερα και αρκετοί από εσάς θα αφήσετε να σας παρασύρουν οι καταστάσεις, ακολουθώντας το γιορτινό πρόγραμμα που θα κάνει το περιβάλλον σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να βρεθείτε με αγαπημένους και να περάσετε μια ήσυχη μέρα που θα αφήσει τις μνήμες του παρελθόντος να ξαναγυρίσουν.


ΖΥΓΟΣ
Για όσους από εσάς η κοινωνική ζωή εξαντλείται μέσα στα πλαίσια της οικογένειάς σας, η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε μια ανατροπή. Ανοίξτε τον κύκλο των επαφών σας και δώστε έναν άλλο τόνο στην καινούργια χρονιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περιπετειώδης θα είναι η αλλαγή του χρόνου για αρκετούς από εσάς. Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις θα αποδειχτούν αρκετά δύσκολες. Καλά θα κάνατε να είστε σε νηφαλιότητα, εφόσον οδηγήσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεση της φιλοξενίας και της ανοιχτής καρδιάς θα επικρατήσει στους περισσότερους από εσάς. Μην αφήσετε τα προβλήματα των καλεσμένων, των φιλοξενούμενών σας ή ακόμα και των φίλων που σας έχουν προσκαλέσει, να σας παρασύρουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά δύσθυμοι θα είστε σήμερα, μιας και αρκετές από τις γιορτινές δραστηριότητες δεν είναι της προτίμησής σας. Μάλλον υποχρέωση και καθήκον θα χαρακτηρίζουν τις σημερινές γιορτινές σας επιλογές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μια καλή ευκαιρία για σας η οικογενειακή ζωή και η απόλαυση της συναισθηματικής οικειότητας που επικρατεί. Ανακουφιστείτε μέσα σε αγαπημένες αγκαλιές.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για να ξαναγίνετε πάλι παιδιά! Σκηνοθετείστε την ατμόσφαιρα για την ανταλλαγή δώρων και δείξτε τη χαρά σας. Αρκετές στιγμές συγκίνησης σας περιμένουν.

Απο την Κατερίνα Σουτλόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου