12/11/09





Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ
Ο προβληματισμός γύρω από την οικονομική σας ζωή μπορεί να σας οδηγήσει σε μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να ελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να κινηθείτε με μεγαλύτερη ελευθερία.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή. Κάποιες αναλαμπές και συνειδητοποιήσεις μπορεί να φωτίσουν κρυμμένες συναισθηματικές πλευρές και να βελτιώσουν τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις προσωπικές σας σχέσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για άμεσες γρήγορες και διαφωτιστικές συζητήσεις. Διευκρινίστε οτιδήποτε αφορά στην καθημερινότητα και την εργασιακή σας απασχόληση. Μην εμπιστεύεστε μελλοντικές υποσχέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι σήμερα, μπορεί να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα, γεμάτα τρυφερότητα και μεγαλοθυμία. Ίσως ανησυχείτε περισσότερο από ότι χρειάζεται για καταστάσεις που έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους.


ΛΕΩΝ
Προσέξτε την πληθωρικότητά σας αυτές τις μέρες, προκειμένου να αποφύγετε να βγείτε έξω από τα επιθυμητά όρια που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Ευάλωτοι σε καταχρήσεις και υπερβολές, σταματήστε να δικαιολογείτε τον εαυτό σας και . . . σοβαρευτείτε!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοφτερή αντίληψη και ο νοητικός σας συγχρονισμός θα φέρουν στην επιφάνεια πρωτότυπες λύσεις και μπερδεμένα και θολά ζητήματα. Πάντα μπορείτε να λύσετε «γόρδιους δεσμούς», με μια γρήγορη και αποτελεσματική κίνηση.


ΖΥΓΟΣ
Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε μπορεί να πάρουν μια σαφέστερη μορφή και να σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες να βελτιώσετε τη διαβίωσή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα σοβαρό εργασιακό θέμα θα απαιτήσει σήμερα την προσοχή σας και την οριστική τοποθέτησή σας. Οι γρήγορες εξελίξεις σε μια φιλική ή ερωτική σας σχέση θα αλλάξει τον ορίζοντα των επιλογών σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Καταπολεμήστε τη νωθρότητα και τη δυσκινησία σας, μιας και οι ανάγκες της εποχής σας θέλουν δραστήριους και ετοιμοπόλεμους. Σε θέματα που είναι μπερδεμένα στο μυαλό σας, ζητείστε τη συμβουλή ενός έμπιστου φίλου σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι στόχοι σας χρειάζονται ένα καλό ξεκαθάρισμα, μιας και έχουν δημιουργηθεί θολότητες και ψευδείς προσδοκίες τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί να συνδυάσετε σαφήνεια και ευελιξία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σταματήστε να πλατειάζετε προς όλες τις κατευθύνεις και οριοθετείστε τις επιδιώξεις σας με σαφήνεια. Αλλιώς, θα χάνεστε σε ψευδή διλήμματα και δεν θα αξιοποιείτε κατάλληλα το χρόνο και την ενέργειά σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Αρκετά ιδιόρρυθμοι και με διάθεση αυτονομίας θα είστε σήμερα. Όμως, θα δυσκολευτείτε να έχετε σαφή γνώμη για όσα συμβαίνουν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου