9/11/09





Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ
Εκφράστε με δημιουργικούς τρόπους την ένταση, τη βία και το θυμό σας. Τα ίδια συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν ζημιά σε σας και το περιβάλλον σας ή να σας κάνουν λαμπερούς ηγέτες και θερμούς εραστές.


ΤΑΥΡΟΣ
Η επανάσταση απέναντι σε ό,τι σας πιέζει ή σε ό,τι θεωρείτε άδικο περνάει μέσα από αφανείς μεταρρυθμίσεις. Τα έντονα συναισθήματά σας, αυτές τις μέρες, θα σημαδέψουν τις προσωπικές σας σχέσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μάλλον δεν είστε καλός σύμβουλος του εαυτού σας, σε εργασιακά και επαγγελματικά θέματα. Ίσως να γίνετε «ξεροκέφαλοι» και επίμονοι. Τα λόγια και τα έργα σας μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα επιθυμητά όρια και αργότερα ίσως να μετανιώσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια αίσθηση ανασφάλειας και ανησυχίας μπορεί σήμερα να φέρει σε δυσαρμονία το περιβάλλον σας και τις επιθυμίες σας. Ίσως να έχετε ξεχάσει αυτό που αναζητούσατε και να μην ξέρετε προς τα που να το αναζητήσετε.


ΛΕΩΝ
Η διάσταση ανάμεσα στις επιθυμίες σας και την πρακτική δυνατότητα να τις πραγματοποιήσετε, μπορεί να σας κρατήσει σε δογματικές και αμετακίνητες θέσεις και να σας οδηγήσει σε αποτυχημένες κινήσεις. Ζητήστε τη συμβουλή ενός έμπιστου φίλου σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η υψηλή ικανότητα νοητικής συγκέντρωσης μπορεί σήμερα να διασπαστεί από έντονα συναισθήματα θυμού. Η δύναμη των λόγων σας μπορεί να προσβάλει ή να δημιουργήσει ανησυχία στο περιβάλλον σας.


ΖΥΓΟΣ
Η ολοκλήρωση μιας οικονομικής συμφωνίας μπορεί να βελτιώσει το αίσθημα της ασφάλειας και να σας οδηγήσει σε μεταρρυθμίσεις στον τρόπο της ζωής σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για εύστοχες κινήσεις, που στοχεύουν σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε εργασιακά θέματα. Προετοιμαστείτε για ένα μπαράζ αντιδράσεων από όσους έχουν «βολευτεί» με την υπάρχουσα κατάσταση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς σχεδόν παραπαίετε σε οικονομικά θέματα και ζητήματα καριέρας. Μην εμπιστεύεστε την κρίση σας, μιας και είναι δυνατόν να υπερεκτιμήσετε τις καταστάσεις και «να πέσετε έξω».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι διαφοροποιήσεις στους επαγγελματικούς κανόνες που έχετε συνηθίσει ίσως σήμερα να σας δημιουργήσουν υπερένταση, αίσθηση ανασφάλειας και απώλεια της υποστήριξης, στην οποία υπολογίζατε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί από εσάς ίσως να διαπιστώσετε σήμερα πως έχετε κάνει λάθος εκτίμηση, υπολογίζοντας στην υποστήριξη του συντρόφου σας ή και κάποιων συνεργατών σας. Θα χρειαστεί να στηρίξετε μόνοι σας τις επιλογές σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Οι σημερινές επιλογές σας σε επαγγελματικά θέματα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένειά σας. Η πρόθεσή σας να ακολουθήσετε τον δύσκολο δρόμο, θα σας αφήσει χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη και βοήθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου