5/11/09

5/11/2009 Πέμπτη





Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου




ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για εσωτερικές διαβουλεύσεις και διερεύνηση σε εργασιακά και νομικά θέματα. Η συλλογή πληροφοριών και ο προσεκτικός προβληματισμός σας θα σας δώσουν κάποιες καλές λύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Μέρα με πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από θέματα εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Η αξιοποίηση χώρων και τεχνολογικού εξοπλισμού θα έχουν προτεραιότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισιόδοξοι και αρκετά ευμετάβλητοι στη διάθεση καθώς είστε, ίσως να δυσκολευτείτε να καταλάβετε τις επιφυλάξεις και τους προβληματισμούς που απασχολούν τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Θα χρειαστούν διεξοδικές συζητήσεις, έως ότου καταλήξετε σε κάποια εφικτή λύση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για συναισθηματικές συζητήσεις και ερωτική ζωή. Ίσως θα χρειαστεί να γίνουν σαφή και ξεκάθαρα τα κίνητρά σας σε αγαπημένα πρόσωπα, προκειμένου να υπάρξει αλληλεγγύη και λύσεις.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για εργασία στο σπίτι. Ο καθαρισμός, οι τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων και οι επικοινωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για εργασιακές επικοινωνίες, ενημερώσεις, παρουσιάσεις και επαγγελματικές συμφωνίες. Η νοητική σας συγκέντρωση και η ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα θα ανεβάσει την καλή σας φήμη.


ΖΥΓΟΣ
Μια σημαντική οικονομική συμφωνία μπορεί σήμερα να ολοκληρωθεί. Αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι να κλείσετε ένα ταξίδι ξεκούρασης και αναψυχής. Ευχάριστα νέα για όσους έχετε παιδιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η οξυδέρκεια και ο εύστοχος λόγος σας, γραπτός ή προφορικός μπορεί σήμερα να γίνει μοχλός και καταλύτης σε επενδυτικά θέματα ή ζητήματα οικονομικών διευθετήσεων.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζετε απομακρύνονται από την ρευστότητα και περνούν σε μια φάση οριστικής αλλαγής, ανεξάρτητα αν τη θεωρήσετε ευνοϊκή ή όχι. Οι συζητήσεις θα είναι περισσότερο διευκρινιστικές παρά επί της ουσίας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικό άνοιγμα και επιτυχημένες συζητήσεις και παρουσιάσεις προτάσεων σε φορείς και οργανισμούς. Θα χρειαστεί να πείσετε τους ενδιαφερόμενους ώστε οι προσδοκίες σας για οικονομικές βελτιώσεις να ευοδώσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για συμφωνίες σχετικά με ακίνητα και επενδυτικές προτάσεις. Δείτε την κατάσταση σαν προσωπική πρόκληση για το τι καλλίτερο μπορείτε να κάνετε.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια ή για ένταξη σε κάποιο μαθησιακό ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, οι δραστηριότητες της ημέρας θα σας δώσουν τη χαρά της γνώσης και της δημιουργικότητας.







Επιλέγει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου