4/11/09

4/11/2009 Τετάρτη




ΚΡΙΟΣ
Ο θυμός και η οργή μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες ή αναποτελεσματικές κινήσεις. Είστε αποφασιστικοί αλλά χάνετε ενέργεια λόγω έλλειψης προσανατολισμού και κατεύθυνσης, μιας και εργάζεστε αντίθετα από καθιερωμένες καταστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας να δώσετε λύσεις σε προβλήματα τρίτων, μέσω συζητήσεων και προσωπικών επαφών, μπορεί να σας φέρει σε διαμάχη απόψεων μαζί τους, μιας και ο τρόπος που προσεγγίζετε τα θέματα είναι πολύ διαφορετικός από τον συνηθισμένο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι έντονοι διάλογοι, η οξύτατη κριτική και τα συναισθήματα θυμού που κυκλοφορούν γύρω σας και μέσα σας θα δυσκολέψουν τις συνεργασίες σας και δεν θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δημιουργική μέρα με έντονες επαφές και συναισθηματικές εντάσεις. Η ευαισθησία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.


ΛΕΩΝ
Μέρα έντονων επικοινωνιών και συζητήσεων από απόσταση. Εργαστείτε σε θέματα που χρειάζονται σωματική ενέργεια και αφήστε να καθαρίσει το μυαλό σας. Θα χρειαστείτε άμεσα νοητική διαύγεια και συγκέντρωση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εσωτερική σας ένταση και οι εκρηκτικές καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας, θα δυσκολέψουν τη νοητική σας συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητά σας. Ο ιδεαλισμός σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετά ευαίσθητοι συναισθηματικά, θα είστε σήμερα γεμάτοι με παράπονα απογοητεύσεις. ΟΙ επιλογές σας δεν είναι αρεστές στο περιβάλλον σας και ίσως να χρειαστεί να κινηθείτε μόνοι σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ψηλός βαθμός νοητικής συγκέντρωσης που θα έχετε σήμερα μπορεί να διαταραχτεί από τη συναισθηματική διακύμανση του περιβάλλοντός σας, Η αλληλεγγύη που σας προσφέρουν μπορεί να είναι μόνο στα λόγια και όχι στην πράξη.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα χρειαστεί να πάρετε τα μέτρα σας απέναντι σε κακόβουλες πράξεις τρίτων προς το πρόσωπό σας. Το περιβάλλον σας δεν θα σας στηρίξει και ίσως να μεγεθύνετε τα προβλήματα περισσότερο από ότι είναι στην πραγματικότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέρα για σκληρή εργασία και διαρκή εγρήγορση. Θα χρειαστεί να βρείτε το μέτρο ανάμεσα στην διάθεσή σας να εμψυχώσετε το περιβάλλον σας και στην ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους με σκληρό τρόπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε έχουν αρκετές συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, όμως μπορείτε να ανακαλύψετε καινούργιους τρόπους και να έχετε πρωτοποριακά αποτελέσματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σήμερα σε λάθη και αβλεψίες που μπορεί να γίνουν στις επαγγελματικές και επικοινωνιακές σας δραστηριότητες. Η αφηρημάδα ή αφέλειά σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου