27/11/09

27/11/2009 Παρασκευή, 28/11/2009 Σάββατο



Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη για πειθαρχεία μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας. Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Τοποθετήστε όρια και στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ Νέα άτομα, με καινούργιες ιδέες μπαίνουν στο περιβάλλον σας και οι προσωπικές σας σχέσεις παίρνουν δημιουργική τροπή. Η επιστροφή στο παρελθόν είναι όλο και πιο δύσκολη και η παρουσία του «εδώ και τώρα» γίνεται κυρίαρχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας προς όλες τις κατευθύνσεις αυτές τις μέρες θα σας φέρει σε επαφή με ευρύ περιβάλλον και θα αναδείξει αρκετά προβλήματα συνεργασίας και κοινών κατευθύνσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ενώ η καθημερινότητά σας είναι ιδιαίτερα δημιουργική, η συναισθηματική σας κατάσταση βρίσκεται μπροστά σε σοβαρά διλήμματα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αναστολές, που αφορούν το επαγγελματικό σας άνοιγμα.

ΛΕΩΝ Μια νέα επαγγελματική ιδέα έχει μπει στον ορίζοντά σας και «θολώνει» την κρίση σας, σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε μια «σφιχτή» οργάνωση στις επικοινωνίες και τις επαφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ευνοϊκή μέρα για να ανακατατάξετε τις οικονομικές σας δραστηριότητες. Αξιοποιείστε τον δημιουργικό σας λόγο σας και ανοίξτε τα επιχειρήματά σας, ξεκινώντας από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ Δύσκολη μέρα για τη συναισθηματική σας κατάσταση. Τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει απέναντι στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις σας δεσμεύουν με τέτοιο τρόπο, που τελικά σας καθηλώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μια ανατροπή στη συντροφική σας σχέση θα αφαιρέσει τις λανθασμένες προσδοκίες που έχετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο και θα ανανεώσει τη σχέση σας στο βαθμό που αυτή μπορεί να καλοδέχεται τις αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ενώ τα σχέδιά σας συνεχώς γίνονται και πιο συγκεκριμένα, η οικονομική σας κατάσταση δεν επιτρέπει ακόμα να κάνετε τις κρίσιμες κινήσεις. Προετοιμάστε το έδαφος, διεκπεραιώνοντας εκείνες τις πλευρές που δεν έχουν υλικό κόστος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η δημιουργικότητά σας είναι σε μεγάλη διέγερση, όμως τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας, οικογενειακού και επαγγελματικού, σας βάζουν συνεχώς εμπόδια. Η συναισθηματική σας περιχαράκωση θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια επαγγελματική κίνηση μπορεί να φέρει επανάσταση και πρόοδο στα εργασιακά σας θέματα. Η παρελθοντολογία δεν βοηθάει ιδιαίτερα, αντιθέτως αναστέλλει τη δημιουργικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ Η πιθανότητα ενός απρόοπτου ταξιδιού μπορεί να σας φέρει κοντά σε καινούργιες και ενδιαφέρουσες αναζητήσεις και να σας ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Πάρτε μέτρα για όσα θέλετε να προστατεύσετε από παραβίαση ή κλοπή.


28/11/2009 Σάββατο

ΚΡΙΟΣ Έντονα εμψυχωτικοί και δραστήριοι, δώστε την κατάλληλη ώθηση στο περιβάλλον σας και οδηγείστε όσους εξαρτώνται από εσάς σε δημιουργική πορεία.
 
ΤΑΥΡΟΣ Η επιστροφή σε παρελθούσες σχέσεις αγάπης και έρωτα μπορεί να ανανεώσουν το δυναμικό σας και να σας προμηθεύσουν με τις κατάλληλες μνήμες, ώστε να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις στο «τώρα» σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ευνοϊκή μέρα για κάθε δραστηριότητα που αφορά εκπαίδευση, μετακίνηση, ταξίδια και σχέση με το νόμο. Η άνεση με την οποία εκφράζετε τα συναισθήματά σας θα προσελκύσει κοντά σας τα κατάλληλα άτομα, προκειμένου να συνεργαστείτε σε δημιουργικό έργο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια επαγγελματική ιδέα μπορεί να σας ανανεώσει συναισθηματικά, και να κινητοποιήσει τις δημιουργικές σας δυνάμεις. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητές σας να αφηγείστε και να γοητεύετε το κοινό σας.

ΛΕΩΝ Μια νέα επαγγελματική ιδέα έχει μπει στον ορίζοντά σας και για λίγο «θολώνει» την κρίση σας, σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να κινήσετε τις δυνάμεις σας. Παράλληλα, όμως, κινητοποιούνται οι δημιουργικές και δραστήριες δυνάμεις σας, με καλά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ευνοϊκή μέρα για να ανακατατάξετε τις οικονομικές σας δραστηριότητες. Αξιοποιείστε τον δημιουργικό σας λόγο σας και ανοίξτε τα επιχειρήματά σας, ξεκινώντας από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ Η οικονομική ανασφάλεια και οι φόβοι ότι δεν είστε δημιουργικοί όσο θα θέλατε, μπορεί να σας στρέψουν σε αναζήτηση συναισθηματικής στήριξης κυρίως στην κατεύθυνση του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η ερωτική σας σχέση είναι αυτές τις μέρες σε πρώτη προτεραιότητα. Φροντίστε να μην τη «φορτώσετε» με ψευδείς προσδοκίες. Εναλλακτικά, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η επιδεξιότητά σας στη διαχείριση του λόγου και στη διήγηση ιστοριών, θα σας κάνει περιζήτητους ομιλητές, δασκάλους ή και διασκεδαστές. Είστε ικανοί να εμψυχώσετε και να παρακινήσετε το περιβάλλον σας προς θετικές κατευθύνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δυναμική μέρα, παρά τα εξωτερικά προβλήματα. Η ροή των πραγμάτων θα σας κάνει να αφήσετε πίσω τις συναισθηματικές αναστολές και τις λογικές σας αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έχετε μια ευκαιρία να προκαλέσετε την τύχη σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας να κάνετε το σωστό και την έμφυτη ικανότητά σας να γοητεύετε το κοινό σας. Αποφύγετε την οκνηρία και τις αναστολές.

ΙΧΘΥΕΣ Οι οικονομικές και εργασιακές σας δραστηριότητες θα αυξηθούν άμεσα και θα απαιτήσουν από εσάς την προσοχή και την ανταπόκρισή σας. Παράλληλα, αυξάνεται η διάθεσή σας για εσωτερική απόσυρση. Αντιμετωπίστε τη διάθεσή σας για τεμπελιά και χουζούρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου