26/11/09

26/11/2009 Πέμπτη





Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου

ΚΡΙΟΣ

Υπερκινητικοί και δημιουργικοί, ασχοληθείτε σήμερα με κάθε δραστηριότητα που αφορά διδασκαλία, ταξίδια, άθληση και μαχητικό λόγο. Η άνεση στην επικοινωνία θα σας δώσει σημαντική ικανοποίηση.



ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρουσες αλλαγές. Η εναλλαγή αισθητικής, ρομαντισμού και επαναστατικότητας θα σας φέρει σε συναισθηματική επαφή με άτομα που μόλις έχουν μπει στο άμεσο περιβάλλον σας.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί θα είστε αυτές τις μέρες και ο αυθορμητισμός σας ίσως να σας οδηγήσει σε εκφράσεις που θα αναστατώσουν αρκετά το περιβάλλον και τους συνομιλητές σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δυσκολία συναισθηματικής έκφρασης που μπορεί να έχετε, εύκολα και άνετα μπορεί να αντικατασταθεί με τη φυσική σας εκφραστικότητα με την γλώσσα του σώματος να παίζει σπουδαίο ρόλο.



ΛΕΩΝ

Ένα δημιουργικό έργο θα κερδίσει τον ενθουσιασμό, την αφοσίωση και την ακούραστη εργατικότητά σας. Η κεντρική ιδέα του σας συναρπάζει και θα την διακινήσετε στο περιβάλλον σας, με καλά αποτελέσματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δημιουργικός και εύστοχος λόγος σας και οι καινούργιες και ειλικρινείς απόψεις που εκφράζετε θα γίνουν πόλος έλξης για ουσιαστικές συζητήσεις. Φροντίστε να μετατρέψετε την σκληρή κριτική σας σε εποικοδομητικές και προοδευτικές παρατηρήσεις.



ΖΥΓΟΣ

Η διαμάχη ανάμεσα στις επιθυμίες και την πραγματικότητα μπορεί σήμερα να πάρει διαστάσεις και τα απρόοπτα περιστατικά να αναβαθμίσουν τις προσδοκίες σας. Πολλές φρούδες ελπίδες θα διαλυθούν και θα αισθανθείτε ισορροπία και διαύγεια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ανατροπή στη συντροφική σας σχέση θα αφαιρέσει τις λανθασμένες προσδοκίες που έχετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο και θα ανανεώσει τη σχέση σας στο βαθμό που αυτή μπορεί να καλοδέχεται τις αλλαγές. Αλλιώς . . . . δεν πειράζει, πάμε παρακάτω!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες συναισθηματικές ανησυχίες ίσως να σας εμποδίσουν σήμερα να είστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί. Κάθε δραστηριότητα που αφορά μετακίνηση, διασκέδαση, μάθηση και διεκδίκηση δικαιωμάτων μπορεί να σας ανακουφίσει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης, παράλληλα με την πειθαρχία και την ακούραστη διάθεσή σας θα σας φέρουν άμεσα σε θέση να αναλάβετε τη διαχείριση ενός σημαντικού έργου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια επαγγελματική κίνηση μπορεί να φέρει επανάσταση και πρόοδο στα εργασιακά σας θέματα. Αντιμετωπίστε τις αυταπάτες που σας περικυκλώνουν με την επικέντρωση στα γεγονότα του παρόντος.



ΙΧΘΥΕΣ

Η πιθανότητα ενός απρόοπτου ταξιδιού μπορεί να σας φέρει κοντά σε καινούργιες και ενδιαφέρουσες αναζητήσεις και να σας ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Πάρτε μέτρα για όσα θέλετε να προστατεύσετε από παραβίαση ή κλοπή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου