20/11/09

20/11/2009 Παρασκευή






Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ
Διοχετεύστε την έντασή σας σε δημιουργικές δραστηριότητες, γνωρίζοντας ότι κάθε τι που κάνετε έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Συγκρατείστε την επιθετικότητά σας και μην επιτρέψετε στο θυμό σας να ξεσπάσει καταστροφικά στα εργασιακά και συντροφικά σας ζητήματα.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι εσωτερικές κατανοήσεις των τελευταίων ημερών μπορεί, αν αξιοποιηθούν κατάλληλα, να σας οδηγήσουν σε ρεαλιστικές και πρακτικές λύσεις. Μην αναβάλλετε ότι μπορείτε να κάνετε άμεσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε συμφωνίες ρουτίνας και πρακτικές ενασχολήσεις. Τακτοποιήστε κάθε βαρετή διαδικασία και συμβουλευτείτε τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην κάθε διαδρομή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απομακρυνθείτε για λίγο από το άμεσο περιβάλλον σας και τα προβλήματά του. Φροντίστε ώστε η αυτοκριτική σας να μην είναι μονόπλευρη. Δείτε τις θετικές και αρνητικές πλευρές της συμπεριφοράς σας και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για άμεσους προγραμματισμούς. Οι δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες αυτής της εποχής έχουν αρχίσει και σας αποκαρδιώνουν. Πάρτε μέτρα ώστε να μην αφήσετε την αδράνεια να σας καταβάλει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνίες και οικονομικές διευθετήσεις. Ένα ταξιδάκι μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό σας και να σας διευκολύνει να βελτιώσετε την κυκλοθυμική σας διάθεση.


ΖΥΓΟΣ
Η κυκλοθυμία και η αίσθηση της μοναξιάς που θα έχετε σήμερα μπορεί είτε να σας απενεργοποιήσει είτε να κινητοποιήσει κάποιες ζωτικές σας ανάγκες ώστε να θέσετε καινούργιες προτεραιότητες. Εσείς διαλέγετε!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για τη βελτίωση των προσωπικών, ερωτικών και επαγγελματικών σας σχέσεων. Η αυτοσυγκράτηση και η συναισθηματική ωριμότητα, με την οποία θα αντιμετωπίσετε τους συνομιλητές σας θα αποβεί κρίσιμη για τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ικανότητα να κατανοείτε το δημόσιο αίσθημα και τη διάθεση που κυκλοφορεί στο περιβάλλον σας μπορεί να σας κάνει καλούς εμψυχωτές ή να σας «ρίξει» σε απατηλά όνειρα και φαντασιώσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάντε ένα δοκιμαστικό άνοιγμα σε συναισθηματικά θέματα και μοιραστείτε, έστω και δειλά, μερικά από τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Θα ανακουφιστείτε από τη διάθεση συνεργασίας και αποδοχής, που θα συναντήσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ορισμένοι από εσάς έχετε έντονο προβληματισμό για αλλαγή εργασιακής απασχόλησης. Οι απόλυτες απόψεις σας, σας απομονώνουν από περιβάλλοντα που επιδρούν καθοριστικά στην επαγγελματική σας δραστηριότητα.


ΙΧΘΥΕΣ
Τα προβλήματα πολλές φορές σας αναγκάζουν να αποτραβηχτείτε μέσα στον ονειρικό και φανταστικό σας κόσμο. Θα χρειαστεί να διακρίνετε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου