2/11/09

2 / 11 / 09

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ
Έντονα επιθετικοί μπορεί σήμερα να χάσετε την αίσθηση του κοινού αισθήματος στο περιβάλλον σας. Ο θυμός και η οργή μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες ή αναποτελεσματικές κινήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς είστε προικισμένοι να εργάζεστε με άλλους και να τους βοηθάτε να αισθάνονται και να κατανοούν την ενότητα της ζωής. Η αγάπη σας για την πνευματικότητα και την αιωνιότητα είναι φανερή σε όσους σας πλησιάζουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Έντονοι διάλογοι, οξύτατη κριτική και θυμωμένα λόγια θα κυριαρχήσουν σήμερα γύρω σας και μέσα σας. Δύσκολα θα βρείτε υποστήριξη στις ιδέες σας, οι οποίες είτε είναι εκτός θέματος, είτε δεν συμβαδίζουν με τον κοινό νου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανάμεσα σε συναισθηματικά διλήμματα, αμφιβολίες και συμβιβασμούς μπορεί να βρεθείτε σήμερα, αντιμετωπίζοντας ένα κλίμα που δεν είναι υποστηρικτικό στις ανάγκες σας. Τα προβλήματα συνεργασίας είναι αναμενόμενα.



ΛΕΩΝ
Η ανάγκη να έρθετε σε συμβιβασμό γύρω από την επαγγελματική σας ζωή θα σας φέρει σήμερα αντιμέτωπους με τον εαυτό σας. Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τα κατάλληλα πλαίσια συνεργασίας, μιας και αυτά που διατίθενται μάλλον «σας ξεβολεύουν».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή στις μετακινήσεις και στις αντανακλαστικές σας κινήσεις. Η εσωτερική σας ένταση και η εκρηκτικές καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας, θα δυσκολέψουν τη συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητά σας.


ΖΥΓΟΣ
Η ονειροπόληση και ο ρομαντισμός είναι καλοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε το πάγωμα των προσωπικών σας σχέσεων. Όμως δεν είναι αρκετοί. Θα πρέπει να αντέξετε στη σκληρή κριτική που μάλλον θα σας γίνει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ένταση και η εκρηκτική διάθεση που επικρατεί στον επαγγελματικό και εργασιακό σας χώρο σας εμπλέκει σε καταστάσεις όπου η σύγκρουση υπερισχύει της συνεργασίας ή της συμβιβαστικής διάθεσης.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευάλωτοι και εύθραυστοι μπορεί να είστε σήμερα σε θέματα υγείας, που επηρεάζονται από την ψυχολογική σας διάθεση. Ορισμένα προσωπικά και κοινωνικά αδιέξοδα θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχουν πραγματικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία σας με φίλους και ομοϊδεάτες, ώστε να ανταλλάξετε απόψεις θα πρέπει να σας βρει προετοιμασμένους για εντάσεις, διαφωνίες και πολλές διαφορετικές απόψεις. Ετοιμαστείτε για σκληρή κριτική.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι κοινωνικές συνθήκες που δημιουργούνται μπορεί να ανατρέπουν τις επαγγελματικές σας σταθερές. Δείτε την κατάσταση σαν προσωπική πρόκληση για το τι καλλίτερο μπορείτε να κάνετε.


ΙΧΘΥΕΣ
Όσο το περιβάλλον σας προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας μέσα από εντάσεις και σκληρά λόγια, τόσο εσείς απομακρύνεστε και εσωστρέφεστε στην εσωτερική σας ενότητα και γαλήνη.




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου