18/11/09

18/11/2009 Τετάρτη




Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ
Είστε έτοιμοι να αντιδράσετε μαχητικά σε κάθε τι που δεν σας αρέσει. Διοχετεύστε την συναισθηματική σας φόρτιση, με την επίγνωση ότι διαπαιδαγωγείτε το περιβάλλον σας και οι κινήσεις σας θα έχουν αντίκτυπο.


ΤΑΥΡΟΣ
Τα έντονα ερωτικά σας συναισθήματα αλλά, παράλληλα, και αρκετά διλήμματα και αμφιβολίες δοκιμάζουν αυτές τις μέρες τον ψυχισμό σας. Σταθείτε με επιφύλαξη απέναντι σε κάθε κατάσταση βίας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε συμφωνίες ρουτίνας και πρακτικές ενασχολήσεις. Τακτοποιήστε κάθε βαρετή διαδικασία και επιλέξτε, όπου χρειάζεται, τη μέθοδο που θα ακολουθήσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακούραστοι και πειθαρχημένοι, εργαστείτε σήμερα συστηματικά με την ομάδα στην οποία ανήκετε. Εμψυχώστε και στηρίξτε τις πρωτοβουλίες και τις θετικές κινήσεις που γίνονται και αναλάβετε προσωπικά να εκτελέσετε τις υποθέσεις ρουτίνας.


ΛΕΩΝ
Κινδυνεύετε να αποκαρδιωθείτε με αυτά που συμβαίνουν. Υψώστε το ανάστημά σας και εκδηλώστε το γεμάτο ενέργεια πνεύμα σας, υπερβαίνοντας τις δυσκολίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναλύστε κάθε θέμα που σας απασχολεί τμηματικά και με μέθοδο και βρείτε τα σημεία στα οποία, με τις κατάλληλες ενέργειές σας, είναι δυνατόν να στηρίξετε τις καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν.


ΖΥΓΟΣ
Ενώ υπάρχουν δημιουργικές κατευθύνσεις γύρω σας, εσείς ίσως να έχετε κολλήσει εκεί που πληγώνεται το αίσθημα της ασφάλειάς σας. Σκεφτείτε πρακτικά και αντιμετωπίστε τη νωθρότητα που ίσως να παρουσιάζει η διάθεσή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη μέρα για τις προσωπικές σας σχέσεις. Η ωμότητα που σας διακρίνει όταν τα συναισθήματά σας έχουν ωριμάσει, μπορεί να «σπάσει» το ηθικό του συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενεργοποιείστε την ικανότητά σας να γοητεύετε το κοινό σας και αξιοποιείστε την τύχη σας και την καλή φήμη που διαθέτετε. Εγκαρδιώστε και εμψυχώστε το περιβάλλον σας, προκειμένου να επιτευχθούν κοινοί στόχοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανιαρή μέρα για αρκετούς από εσάς. Θέματα ρουτίνας και σημαντικά αλλά βαρετά καθήκοντα θα καταναλώσουν το χρόνο και τη σκέψη σας. Βρείτε την κατάλληλη μέθοδο, ώστε να λυθούν απλά και πρακτικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανταγωνισμοί και διαφορετικές προσεγγίσεις ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας μπορεί σήμερα να εκφραστούν με ανοιχτό τρόπο. Αξιοποιείστε τη φυσική σας αίσθηση για το τι είναι σωστό και τι λάθος.


ΙΧΘΥΕΣ
Στηριχτείτε στη συνέπεια και τη σοβαρότητα του συντρόφου σας. Τακτοποιείστε όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν στις εργασιακές σας υποθέσεις και προετοιμαστείτε για επαγγελματικές βελτιώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου