13/11/09

13/11/2009 Παρασκευή




Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ
Ένα ψυχρό και τυπικό κλίμα μπορεί να επικρατήσει σήμερα τις σχέσεις σας. Διευθετήστε τα θέματα με αποφασιστικό τρόπο και κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολα θα μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και η συναισθηματική σας ένταση ίσως να ξεσπάσει σε άτομα, που τελικά δεν φταίνε σε τίποτα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανυπομονησία σας και παράλληλα η δυσκολία να βγάλετε χρήσιμα και σαφή συμπεράσματα σε θέματα εργασιακού προσανατολισμού, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρτε τις κατάλληλες συναισθηματικές αποστάσεις από όσα διαδραματίζονται στον οικογενειακό σας περίγυρο. Έτσι κι αλλιώς, έχετε επωμισθεί αρκετά δύσκολα καθήκοντα απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΛΕΩΝ
Μην βιαστείτε να κινηθείτε μιας και έχετε μπερδεμένα συναισθήματα και ασαφείς κατευθύνσεις. Η καθημερινότητα μπορεί να μην σας επιτρέπει να δείτε τις βαθύτερες ανάγκες, επιθυμίες και επιδιώξεις σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά την καλή σας πρόθεση, ίσως σήμερα να δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε το σύντροφό ή κάποιον συνεργάτη σας. Και καλά κάνετε, μιας και υπάρχει περίπτωση να σας παραπλανήσουν.


ΖΥΓΟΣ
Η οικογενειακή σας κατάσταση σας δημιουργεί κατάθλιψη, μιας και το κλίμα είναι απόμακρο και υποβόσκουν αρνητικά συναισθήματα. Όμως, μην μένετε σε ακραίες καταστάσεις προσπαθώντας να κρατήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελέγξτε σήμερα τις υπερβολικές σας επιθυμίες και προσπαθήστε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας. Οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας ή το περιβάλλον σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Καταπολεμήστε τη νωθρότητα και τη δυσκινησία σας, μιας και οι ανάγκες της εποχής σας θέλουν δραστήριους και ετοιμοπόλεμους. Σε θέματα που είναι μπερδεμένα στο μυαλό σας, ζητείστε τη συμβουλή ενός έμπιστου φίλου σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι στόχοι σας χρειάζονται ένα καλό ξεκαθάρισμα, μιας και έχουν δημιουργηθεί θολότητες και ψευδείς προσδοκίες τον τελευταίο καιρό. Δυσκολεύεστε να δείτε την ευχάριστη πλευρά των καταστάσεων, προσπαθώντας να κρατήσετε σε έλεγχο τα συναισθήματά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενώ ο σύντροφός σας χρειάζεται την κατανόηση και την συμπαράστασή σας, παράλληλα δεν σας επιτρέπει να την εκφράσετε. Οι συχνές αλλαγές στη διάθεσή του σας έχουν μπερδέψει.


ΙΧΘΥΕΣ
Αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε σε κατάσταση σύγχυσης, ανάμεσα σε διάφορους φόβους, υποψίες και διλήμματα. Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας σε άτομα που έχουν κάποια εξουσία στο περιβάλλον σας. Κρατείστε επιφυλάξεις, μέχρι να καθαρίσει το τοπίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου