23/10/09






ΚΡΙΟΣ

Οι εργασιακοί σας περιορισμοί και οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετά σοβαρές και δύσκολες. Μπορείτε να μεταδώσετε με σαφήνεια το στίγμα των αναγκών που υπάρχουν, σε όλους όσους εμπλέκονται επαγγελματικά μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συναισθηματικές εξαρτήσεις από άτομα της οικογένειάς σας μπορούν πλέον να συνειδητοποιηθούν. Το να ομολογήσετε στον εαυτό σας κάποιες αλήθειες είναι τουλάχιστον η μισή λύση για το πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε συγκεντρώσει ήδη πολλές και δημιουργικές ιδέες. Έχει έρθει ο καιρός να τις δείτε όλες μαζί και να κάνετε επιλογή, ιεράρχηση αλλά και δημιουργική μείξη των καλλίτερων από αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για τη συντροφική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα έχετε μια σοβαρή πρόταση για το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει σε θέματα προσωπικής δέσμευσης, σχέσης ή ακόμα και γάμου.

ΛΕΩΝ

Η ικανότητά σας να διαχειρίζεστε δύσκολα θέματα μπορεί σήμερα να σας αναδείξει σε φυσικό ηγέτη και αυθεντία. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν στο φως κρυμμένες και πολύτιμες πληροφορίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά επιφυλακτικοί και εσωστρεφείς μπορεί να είστε σήμερα, προκειμένου να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες συνθήκες και να πάρετε αποφάσεις για τις προτεραιότητές σας.

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμαστείτε ψυχολογικά να αντέξετε κάποιες «καυτές» αλήθειες γύρω από πρόσωπα της οικογένειάς σας. Θα χρειαστείτε δύναμη για να αντιμετωπίσετε κάποιο ιδιαίτερα αγχώδες ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ικανότητες για διαπεραστική ψυχολογική ανάλυση, δεν θα αφήσετε καμία αμφιβολία στο περιβάλλον σας ότι μπορεί να σας κρυφτεί. Αξιοποιείστε το ηγετικό και πολιτικό σας ταμπεραμέντο ή την ικανότητά σας να διαχειρίζεστε χρημάτων τρίτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναισθηματικές επεξεργασίες που γίνονται αυτές τις μέρες σας οδηγούν να μετατρέψετε σε αποτελέσματα τις διάφορες ιδέες και προτάσεις που κυκλοφορούν γύρω σας. Το γενικά αισιόδοξο, όμως διάσπαρτο υλικό σας θα πρέπει να συγκροτηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική απόσταση που κρατάτε όταν κάτι σας ενοχλεί, μπορεί να σας αφαιρέσει την υποστήριξη που σας χρειάζεστε. Σίγουρα είστε δυνατοί, όμως αναλαμβάνετε τόσα καθήκοντα και ευθύνες, ώστε, τελικά, να είστε διαρκώς μακριά από τους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια δυνατή κίνηση του συντρόφου σας ή ενός συνεργάτη σας θα δώσει νέες προοπτικές στην εργασιακή σας απασχόληση. Αποφύγετε να κινηθείτε ανταγωνιστικά και εγωιστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια θέματα μπορεί να σας πονάνε και, επειδή δυσκολεύεστε να κάνετε κάτι αποτελεσματικό, μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας. Δεχτείτε τη βοήθεια ή τη συμβουλή ενός φίλου και αξιοποιείστε την ανάλογα.

Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Εγγραφές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου