30/10/09

30/10/2009 Παρασκευή

ΚΡΙΟΣ

Η εριστική και έντονη στάση σας μπορεί να προκαλέσει έναν «συνασπισμό δυνάμεων» απέναντί σας, με διαφορετικές από εσάς και ειρηνικές επιδιώξεις. Βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε, προκειμένου να μην βρεθείτε να μάχεστε τον . . . εαυτό σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ιδιαίτερα καλοί σύμβουλοι σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και σε ζητήματα που απαιτούν επαγγελματικές αποφάσεις. ΟΙ παράδοξες ιδέες ενός φιλικού σας προσώπου, μπορεί να σας δώσουν νέα ώθηση σε επαγγελματικά ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας θα είναι έντονη, γεμάτη με ουσιαστικές συζητήσεις, που προσεγγίζουν το βάθος και την έκταση της κατάστασης και είναι προσανατολισμένες σε μια ανατροπή στην επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυκλοθυμία και συναισθηματική ένταση μπορούν σήμερα να μετατραπούν σε δημιουργικότητα ή να σας αποπροσανατολίσουν και να χάσετε πολύτιμο χρόνο.


ΛΕΩΝ

Αξιοποιείστε τις ενδο – οικογενειακές διαμάχες και συνθήκες για προσωπική βελτίωση και ενεργητική δημιουργικότητα. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα σας κρατήσουν σε διαρκή εγρήγορση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για διερευνητικές εργασίες, μελέτες και μοναχική εργασία. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις, όπου πρέπει συνεχώς να διευκρινίζετε και να διεκδικείτε το δίκιο σας. Ευνοϊκές οικονομικές εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ

Θα είναι δύσκολο σήμερα να τηρήσετε το πρόγραμμα που έχετε αποφασίσει. Απρόοπτα περιστατικά θα σας φέρουν σε επαφή με κόσμο. Απολαύστε και ανταποδώστε την εκτίμηση και την αγάπη που θα σας προσφερθεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα κλίμα συνεργασίας έχει δημιουργηθεί στο άμεσο περιβάλλον σας. Όμως, εσείς είστε αρκετά ανήσυχοι, μιας και η ικανότητά σας να βλέπετε πίσω από τα φαινόμενα, σας προειδοποιεί πως «κάτι δεν πάει καλά»!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διεισδυτική ματιά ενός συνεργάτη σας, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, μιας και αρκετές φορές είστε απρόσεκτοι και επιπόλαιοι. Φανείτε ειλικρινείς και αναζητήστε κοινές λύσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένταση, νευρικά ξεσπάσματα και απρόοπτα περιστατικά μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Τα καθιερωμένα πλαίσια, με τα οποία έχετε συνηθίσει να εργάζεστε, παρουσιάζουν όλο και σοβαρότερα κενά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δυνατότητα να κάποια επαγγελματική και οικονομική διευθέτηση μπορεί να σας ανακουφίσει και να ανοίξει μια ευνοϊκή προοπτική. Όμως, θα χρειαστεί να βγείτε από τη σύγχυση και να ξεκαθαρίσετε τον προσανατολισμό σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Υπερκινητικότητα και συναισθηματική φόρτιση θα κρατήσουν σήμερα σε υπερένταση και ανησυχία. Ασχοληθείτε με πρακτικές και αθλητικές δραστηριότητες, προκειμένου να αποφορτίσετε το άγχος.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Εγγραφές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2009





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου