21/10/09

22/10/2009 Πέμπτη







ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο, είτε σε εργασιακά θέματα, είτε στις προσωπικές, ερωτικές ή συντροφικές σας σχέσεις. Αξιοποιείστε το ομαδικό πνεύμα και την άμιλλα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κινητικές και δραστήριες παρουσιάζονται αυτές οι μέρες για σας. Βάλτε κάποιους συγκεκριμένους στόχους, ώστε να μην καταναλωθείτε σε μια δραστηριότητα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετές μπορεί να είναι οι προτάσεις που δέχεστε για ταξιδιωτικές ή μαθησιακές εμπειρίες. Ευνοούνται οι ομαδικές συναντήσεις και η επεξεργασία λύσεων με ουσιαστικό και ανοιχτό διάλογο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γοητεία σας και η έμφυτη αγάπη που δείχνετε στο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα στα άτομα της οικογένειάς σας θα σας χαρίσει σήμερα όμορφες συναισθηματικές και συντροφικές στιγμές.


ΛΕΩΝ

Η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας αυτές τις μέρες, αρκεί να την αξιοποιήσετε. Ο ανοιχτός και αισιόδοξος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τις σχέσεις σας αφήνει πολλές ευκαιρίες να κινητοποιηθούν δυνάμεις που βρίσκονται σε λήθαργο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πεποίθηση που έχετε ότι κάθε πρόβλημα έχει την κατάλληλη λύση του, αυτές τις μέρες μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η εφευρετικότητά σας είναι ανεβασμένη και οι συνεργασίες σας θα έχουν αποτέλεσμα.


ΖΥΓΟΣ

Δημιουργική μέρα για αρκετούς από εσάς. Η αύξηση της δυνατότητας για επικοινωνία μπορεί να σας δώσει την αίσθηση της κοινωνικής συμμετοχής και τις ευκαιρίες να ανταλλάξετε ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες. Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας με νεότερα άτομα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς μπορεί να αισθανθείτε εκνευρισμό και ανασφάλεια, παράλληλα με μια ανυπομονησία για τις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Αν αναζητάτε πιο γρήγορες εξελίξεις, πάρτε εσείς κάποιες πρωτοβουλίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπερκινητικοί και αισιόδοξοι, μπορείτε σήμερα να βρείτε λύσεις και στα πιο δύσκολα προβλήματα και γρίφους. Αξιοποιείστε τις ικανότητες που έχετε να επικοινωνείτε, να διδάσκετε και να εμπνέετε το περιβάλλον σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατάλληλη μέρα για να λυθούν αρκετά επαγγελματικά ζητήματα, που αφορούν το γενικότερο εργασιακό σας περιβάλλον, και να ρυθμιστούν οι σχέσεις σας με άλλες παράλληλες ή ανταγωνιστικές δραστηριότητες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εύνοια της τύχης είναι κοντά σας, όμως κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις μπορεί να σας δημιουργήσουν μια διάθεση για οκνηρία και αναβλητικότητα. Ίσως να χρειάζονται διαφορετικές ενέργειες από αυτές που συνηθίζετε.


ΙΧΘΥΕΣ

Η ικανότητά σας να κατανοείτε το δημόσιο αίσθημα μπορεί να σας οδηγήσει σε ιδεαλιστικές ενέργειες, από τις οποίες θα θέλατε θεαματικά αποτελέσματα. Το περιβάλλον σας περιμένει πολλά από εσάς και είναι πρόθυμο να συνεργαστεί.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Εγγραφές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου