7/8/09





Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου







ΚΡΙΟΣ
Παρορμητικοί, δραστήριοι και ενθουσιώδεις, μπορείτε σήμερα να γίνετε αρκετά πληθωρικοί στις εκδηλώσεις σας. Όλο και περισσότερο, αυτές τις μέρες, θα αποφεύγετε τις καθημερινές σας εργασίες και υπευθυνότητες.






ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές εμφανίσεις και επικοινωνίες, αλλά και για παρακολούθηση και συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα. Ένα κλίμα νωθρότητας και τεμπελιάς μπορεί να σας κρατήσει μακριά από ευθύνες και καθήκοντα.






ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα για αρκετούς από εσάς. Έχετε μια ιδιαίτερη ευκολία να ανοίγετε συζητήσεις και να περνάτε όμορφα, ακόμα κι αν λείπει παντελώς ένα νόημα στα λόγια και στα έργα σας.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με ηρεμία και συναισθηματική γαλήνη αντιμετωπίστε αυτές τις μέρες τις αναστατώσεις του συντρόφου σας, καθώς και τις απόλυτες απόψεις του γύρω από τα ζητήματα της σχέσης σας.






ΛΕΩΝ
Ευβοϊκή μέρα για δημόσιες εμφανίσεις με καλή και ενδιαφέρουσα παρέα. Ίσως να μονοπωλήσετε την προσοχή του περιβάλλοντος, γι΄ αυτό προσέξτε να μην υπερβείτε τα όρια.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο απλός τρόπος ζωής, σε συνδυασμό με ήρεμες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα σας δώσει σήμερα την διανοητική και συναισθηματική τροφή που χρειάζεστε, προκειμένου να ανανεώσετε το δυναμικό σας.






ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για σκέψεις και στοχασμούς γύρω από τις δημιουργικές πλευρές της εργασιακής σας απασχόλησης. Η λιτότητα, σε συνδυασμό με την αισθητική απλότητα θα ανακουφίσει τις εσωτερικές σας ανησυχίες.






ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ηρεμία που επικρατεί στο άμεσο περιβάλλον σας και πιθανώς στη συντροφική σας σχέση, ίσως σας παροτρύνει να μετατραπείτε σε «δικηγόρο του διαβόλου», προκειμένου να προκαλέσετε αναταραχή.






ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέρα γεμάτη ηρεμία, για τους περισσότερους από εσάς. Είστε επιρρεπείς στις καταχρήσεις και τις υπερβολές, που προκαλεί η βαριεστιμάρα και η αδράνεια. Εναλλακτικά, ευχαριστηθείτε το ήλιο και τη θάλασσα και επιλέξτε αργούς και νωχελικούς ρυθμούς.






ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η απαλή και ευχάριστη καθημερινότητα, με την ήπια ροή και άνεση που διαθέτει ίσως να σας είναι βαρετή. Η έντονη διάθεσή σας για δυνατές συγκινήσεις μπορεί να σας οδηγήσει σε επινοήσεις, προκειμένου να «ανάψουν τα αίματα» στο περιβάλλον σας.






ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι απότομες αλλαγές στη διάθεσή σας, η κυκλοθυμία και η ιδιορρυθμία σας μπορεί σήμερα να σας κάνουν κεντρικά πρόσωπα στο άμεσο περιβάλλον σας. Αξιοποιείστε τον μαγνητισμό που διαθέτετε και δεχτείτε τον θαυμασμό του περίγυρού σας.







ΙΧΘΥΕΣ
Η ανάγκη σας για διακοπές και ξεκούραση είναι εμφανής. Φροντίστε ώστε να κάνετε πραγματικές διακοπές και αφαιρέστε τη δυνατότητα από το περιβάλλον σας να αναζητά την παρουσία σας, δημιουργώντας επείγοντα φαινόμενα προβλημάτων.
















Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου