5/8/09

6/8/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος θα προσδώσει έναν συγκινησιακό χαρακτήρα και μια διεγερτική ατμόσφαιρα σε θέματα επικοινωνίας, ερωτικών σχέσεων και κοινωνικής ζωής. Παρορμητικοί, δραστήριοι και ενθουσιώδεις, μπορείτε σήμερα να αφήσετε ένα έντονο ίχνος της παρουσίας σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος θα δυναμώσει την ανάγκη σας για πιο ουσιαστική οικογενειακή ζωή και θα τονώσει τις επιδιώξεις σας να ενταχτείτε μέσα σε μια ομάδα, όπου η δημιουργικότητα έχει πρωτεύοντα ρόλο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος θα επιδράσει στον επικοινωνιακό σας τομέα και θα σας «ανοίξει την όρεξη» για πολλά και μεγάλα ταξίδια, με διάθεση περιπέτειας και εξερεύνησης άγνωστων περιοχών.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος θα αυξήσει τους τόνους της συναισθηματικής και οικονομικής σας ανασφάλειας και ίσως να σας «μπουν» ιδέες στο μυαλό για μεγάλα σχέδια και καινούργια εγχειρήματα.


ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης θα προσδώσει λαμπρότητα και αίγλη στην εμφάνιση και την εκδήλωσή σας. Φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια και γίνετε αλαζόνες και επιδεικτικοί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος θα αυξήσει την διάθεσή σας για εργασία και προσφορά υπηρεσίας. Φροντίστε να μην εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας και προκαλέσετε κόπωση και προβληματικά συμπτώματα τη σωματική σας υγεία.


ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος θα αυξήσει τη διάθεσή σας για κοινωνική συμμετοχή και δραστηριότητα. Συνδυάστε το παραδοσιακό κλίμα με τη νεωτεριστική αντίληψη και δημιουργείστε ένα εντυπωσιακό – προκλητικό συνδυασμό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος μπορεί να «σκαλίσει» έντονα τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις και να σας ωθήσει να κινηθείτε προς κατευθύνσεις, στις οποίες παρουσιάζετε σοβαρές ελλείψεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος θα «πυροδοτήσει» την περιπετειώδη διάθεσή σας και την ανάγκη σας για αναζήτηση του νοήματος της ζωής. Και ο έρωτας πάντα θα παίζει για σας το ρόλο της κινητήριας δύναμης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος μπορεί να φωτίσει τις κρυμμένες περιοχές των βαθύτερων αναγκών σας για αναγνώριση και καταξίωση, για αγάπη και ερωτική ζωή. Αποδεχτείτε το ένστικτό σας και αφεθείτε για λίγο «στα χέρια του».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, παράλληλα με την έκλειψη Σελήνης θα αναταράξει συναισθηματικά τους περισσότερους από σας. Μια αίσθηση ανάγκης για «επείγουσες αλλαγές» μπορεί να διαπεράσει όλες σας τις υποθέσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος είναι δυνατόν να σας οδηγήσει σε άμεσες συνειδητοποιήσεις γύρω από θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σας και στον τρόπο με τον οποίο ζείτε. Εντοπίστε τις αιτίες των κακώς κειμένων και κινηθείτε σε ουσιαστικές αλλαγές.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου