5/8/09

5 / 08 / 09

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Το ήρεμο κλίμα των συζητήσεων και επικοινωνιών στην εργασιακή σας καθημερινότητα και η ευχάριστη φιλική παρέα θ δώσουν στη μέρα σας έναν χαρακτήρα ηπιότητας και γαλήνης.


ΤΑΥΡΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε αγαπημένα πρόσωπα, είτε με άμεση και προσωπική επαφή μέσα σε ένα κλίμα οικειότητας και αποδοχής, είτε μέσω αλληλογραφίας γεμάτης από ποιητική διάθεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο νους σας μπορεί σήμερα να αναλάβει τις πρακτικές υποθέσεις και να τακτοποιήσει με ηρεμία κάθε τι που εκκρεμεί ή που πρέπει να διεκπεραιωθεί, ενώ η φαντασία σας μπορεί να επεξεργάζεται το επόμενο μεγάλο σας ταξίδι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ήπιος τόνος της επικοινωνίας σας και η υπομονετική στάση σας απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν, μπορεί σήμερα να σας κάνει πόλο έλξης των ατόμων του άμεσου περιβάλλοντός σας.


ΛΕΩΝ

Κατάλληλη μέρα για να επεξεργαστείτε, να αφομοιώσετε και να κρατήσετε τα καλά στοιχεία των τελευταίων σας εμπειριών. Ξεκουραστείτε και δώστε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να αφουγκραστείτε τις άμεσες ανάγκες του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα γεμάτη από εξωτερική ηρεμία και εσωτερική επίγνωση. Ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και αφήστε πίσω σας κάθε μικρότητα ή ανοησία που συναντήσατε αυτές τις μέρες στο περιβάλλον σας.


ΖΥΓΟΣ

Κατάλληλη μέρα για κοινωνικές εμφανίσεις και ήπιες δημόσιες σχέσεις. Επίσης, η συζήτηση γύρω από μια εργασιακή απασχόληση μπορεί να καταλήξει σε θετικό αποτέλεσμα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς μπορεί σήμερα να δεχτείτε τα ευγενικά συναισθήματα ανθρώπων που σας συμπαθούν ή σας θαυμάζουν. Η λιτότητα και η απλότητα μπορεί να αποτελέσουν για σας «λιμάνι» ανακούφισης και γαλήνης.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμετωπίστε με σοβαρό και μετρημένο τρόπο μια οικονομική πρόταση, που είναι καλά θεμελιωμένη και παρουσιάζει μια ήπια πορεία ανάπτυξης. Ο εντυπωσιασμός δεν είναι πάντα ο καλλίτερος δρόμος για ουσιαστικά αποτελέσματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ηρεμία και νοητική διαύγεια, ασχοληθείτε σήμερα με τα προσωπικά και ερωτικά σας θέματα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσετε με νηφαλιότητα τα θέματα που αφορούν τη σχέση σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ήπια καθημερινότητα των τελευταίων ημερών σας είναι ιδιαίτερα απαραίτητη. Αφήστε για λίγο πίσω σας τις ενοχές που συνηθίζετε να έχετε, όταν δεν είστε σε κατάσταση εγρήγορσης και μαχητικότητας.


ΙΧΘΥΕΣ

Αφιερώστε σήμερα χρόνο για να στοχαστείτε ή για να συζητήσετε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας τα θέματα που σας αφορούν. Η σε βάθος ανάλυση και κατανόηση που μπορείτε να φτάσετε θα σας δώσει την πραγματική εικόνα της κατάστασης.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου