4/8/09

4/8/2009 Τρίτη


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερη συζήτηση ή μια σημαντική επαφή με πολύ προσωπικό περιεχόμενο θα σας δώσει μια σειρά από ιδέες για το πως μπορείτε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή.


ΤΑΥΡΟΣ

Η αναβάθμιση των γνώσεών σας μπορεί να κατοχυρώσει την κοινωνική σας θέση και να σας δώσει ισχύ και δύναμη. Μην παραμελείτε τα θέματα των σπουδών και τη λήψη των αποδεικτικών που βελτιώνουν το βιογραφικό σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθήματα νοσταλγίας για αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας βάλουν σήμερα σε προβληματισμό. Έχετε αυξημένη ικανότητα να εμβαθύνετε σε ψυχολογικά δεδομένα και καταστάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρα σημαντικών συζητήσεων σε συντροφικά θέματα και σε εργασιακά ζητήματα. Η σε βάθος ανάλυση μπορεί να φέρει στο φως πολύτιμα στοιχεία και να βοηθήσει στην μεταμόρφωση της κατάστασης προς το καλλίτερο.


ΛΕΩΝ

Μια οικονομική αναβάθμιση είναι πολύ κοντά σας, Κάποιες πλευρές από την παιδική ή την εφηβική σας ηλικία μπορεί να περιέχουν χρήσιμες υποδείξεις για την τωρινή σας κατάσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές τις μέρες έχετε αυξημένη την ικανότητά σας να βλέπετε πίσω από τα πράγματα και τις καταστάσεις. Στηρίξτε και θεμελιώστε επάνω σε αυτή την ιδιότητά σας μια σημαντική απόφαση.


ΖΥΓΟΣ

Κρατείστε για τον εαυτό σας τις σκέψεις που κάνετε και αφορούν την οικογενειακή σας ζωή και τα προβλήματα που παρουσιάζει. Φροντίστε να εκπληρώνετε τις βασικές σας υποχρεώσεις και καθήκοντα απέναντι στην οικογένειά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμβουλευτείτε έναν καλό φίλο για τα θέματα των ερωτικών σας σχέσεων. Η γνώμη του μπορεί να σας δώσει υλικό για κατανόηση αλλά και διέξοδο από το πρόβλημα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια σημαντική επαγγελματική και οικονομική συνεργασία μπορεί να παρουσιαστεί αυτές τις μέρες ή ακόμα και να πάρει τη μορφή της οριστικής συμφωνίας. Σε κάθε περίπτωση, ένα κλίμα αναβάθμισης παρουσιάζεται στα εργασιακά σας θέματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναγνώριση των γνώσεων και των ικανοτήτων σας στον ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο είναι αναμενόμενη από σήμερα και για τις επόμενες μέρες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βασική πηγή της ανησυχίας σας, όποια κι αν είναι, σας οδηγεί αργά και σταθερά στην αλλαγή κάποιων πάγιων απόψεών σας. Η συναισθηματική σας κατανόηση και η νοητική σας επεξεργασία συνεχώς ωριμάζουν προς το καλλίτερο.


ΙΧΘΥΕΣ

Ουσιαστική μέρα σε θέματα μάθησης, μελέτης και εμβάθυνσης σε πρόσωπα και καταστάσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις, ο σύντροφός σας θα εκφράσει την ώριμη πλευρά που διαθέτει, σχετικά με τις κοινές αποφάσεις και κατευθύνσεις σας.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου