3/8/09

3/8/2009 Δευτέρα

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Το επαγγελματικό κλίμα είναι δύσκολο, με προβλήματα ρευστότητας και αρνητικές εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις. Παράλληλα, οι οικογενειακές και συντροφικές σας σχέσεις δεν σας βοηθούν ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό.


ΤΑΥΡΟΣ

Μια προσωπική σχέση ίσως να φτάσει σε ακραία συναισθηματικά όρια. Οι έντονες συγκινήσεις και τα πάθη που κρύβονται στα βάθη της ψυχής σας μπορούν να βγουν στην επιφάνεια και να σας παρασύρουν σε διαμάχες και διεκδικήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αποφεύγουν να εμβαθύνουν σε σοβαρά θέματα, ενώ εσείς βλέπετε πίσω από τα πράγματα και τις καταστάσεις. Θα δυσκολευτείτε να ανταλλάξετε απόψεις και να προχωρήσετε τις συζητήσεις σας σε βάθος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευάλωτοι συναισθηματικά, μπορεί σήμερα να πληγωθείτε από τη συμπεριφορά και τις πράξεις αγαπημένων προσώπων. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, όπως ζήλια, εκδικητικότητα και αρνητική εξάρτηση.


ΛΕΩΝ

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Αποφύγετε να συζητήσετε την οικονομική σας κατάσταση και τις βελτιώσεις που παρουσιάζονται, με άτομα που σας επιβουλεύονται.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ικανότητά σας να βλέπετε πίσω από τα πράγματα και τις καταστάσεις και η πρόθεσή σας να εμβαθύνετε στην ανάλυση και τις προσεγγίσεις σας είναι αυξημένες αυτή την εποχή. Προστατευτείτε από τις κακές προθέσεις και κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σας.


ΖΥΓΟΣ

Μια οικογενειακή σχέση μπορεί σήμερα να παρουσιάσει «υποτροπή». Θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή και να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα, πριν αυτά σας οδηγήσουν σε λόγια και πράξεις, για τις οποίες «δεν υπάρχει γυρισμός».


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαφωνίες, διεκδικήσεις και ζήλια μπορεί να φέρουν την προσωπική σας σχέση σε κρίση. Οι ερωτικές αποκαλύψεις, αλλά και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις μπορεί να οδηγηθούν στα άκρα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένταση και υπόγειες διεκδικήσεις μεταξύ φίλων και γνωστών θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Δεν θα λείψουν τα προβλήματα και οι επιβουλές προς πρόσωπό σας μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σκηνές ζήλιας και ερωτικής διεκδίκησης είναι σήμερα αναμενόμενες. Προστατευτείτε, κατά το δυνατόν, από κινήσεις και «παγίδες» που μπορεί να προέλθουν από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε τα θέματα της υγείας σας και λάβετε σοβαρά κάποιες σωματικές ενοχλήσεις. Η αναβολή ενός ταξιδιού μπορεί να σας θυμώσει ακόμα και να σας πικράνει.


ΙΧΘΥΕΣ

Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να μπει τη ζωή σας και να σας δείξει έναν άλλο τρόπο ζωής. Σε κάθε περίπτωση, οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι εκδηλώσεις της ημέρας θα είναι έντονες, ουσιαστικές και αποκαλυπτικές.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου