9/7/09

9/7/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Η απρόοπτη και ενστικτώδης στροφή από την βασική σας πορεία μπορεί να ανοίξει τις κοινωνικές σας προοπτικές και να επιφέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θέματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να τακτοποιηθούν κάποια οικογενειακά και κληρονομικά θέματα. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να παρουσιαστεί άμεσα και να σας δώσει μια καλή οικονομική ανάσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ραγδαίες εξελίξεις σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας ανησυχήσουν και να σας βάλουν σε προβληματισμό. Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνία και φιλικές επαφές, που θα βελτιώσουν τη συναισθηματική σας διάθεση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για το ξεκαθάρισμα της οικονομικής σας ζωής. Η σοβαρότητα και οι αποφάσεις του συντρόφου σας θα κρατήσουν σε ισορροπία τις συναισθηματικές αναστατώσεις και τις ανησυχίες σας.


ΛΕΩΝ

Η πρόσφατη περίοδος συνδυάζει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Επαγγελματικά ταξίδια, νέοι και απροσδόκητοι συνεργάτες καθώς και νέες γνωριμίες θα δυναμώσουν τον προσωπικό κύκλο επιρροής σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αύξηση των ατόμων που κυκλοφορούν στο άμεσο περιβάλλον σας και δημιουργούν σχέσεις μαζί σας, ίσως να σας αναγκάσει να γίνετε κάπως επιλεκτικοί απέναντί τους, ώστε να μην «χαθείτε» σε μια άσκοπη κοινωνική ζωή.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να βάλετε τις βάσεις ώστε η οικογενειακή σας ζωή να είναι αρμονική και λειτουργική. Μάλλον εσείς θα είστε ο «νομοθέτης», μιας και ο σύντροφος και το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον περνούν μια φάση έντασης και αντιδραστικότητας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σαφήνεια στο στόχο σας, η άμεση σκόπευση και η ευστοχία σας είναι αυτά που σήμερα μπορεί να δώσουν αποτελέσματα στη δράση σας. Δίκαια, λοιπόν, αρκετοί από εσάς φέρετε τον τίτλο του «κυνηγού» και του «ελεύθερου σκοπευτή»!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για εργασιακή παραγωγικότητα. Ακολουθείστε το βασικό σας πρόγραμμα και παράλληλα βρείτε τον χρόνο και τον χώρο για να αυτοσχεδιάσετε και να δώσετε έναν τόνο παράδοξου και αλλόκοτου στην καθημερινότητά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε στα παιδιά σας ή σε υπαλλήλους ή και υφισταμένους σας, την ελευθερία της επιλογής και τη δυνατότητα να εκφράσουν ελεύθερα τις δυνατότητες και τις ικανότητές τους. Θα σας ξαφνιάσει η δημιουργικότητά τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λήψη μιας επαγγελματικής απόφασης, σε συνεννόηση με το σύντροφο ή και τους συνεργάτες σας, μπορεί να αποβεί βασικός παράγοντας για την ικανοποιητική συνέχεια της εργασίας σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια σοβαρή πρόταση συνεργασίας ή ακόμα και μια πρόταση για προσωπικό δεσμό και μόνιμη συνεύρεση θα σας βρει μάλλον ανέτοιμους για να την εκτιμήσετε και να απαντήσετε άμεσα και θετικά.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου