8/7/09

8/7/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Η απρόοπτη και ενστικτώδης στροφή από την βασική σας πορεία μπορεί να επιφέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές αποφάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Μια επαναστατική ιδέα, είτε είναι δική σας είτε κάποιου συνεργάτη σας, μπορεί να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή και θα κάνει μια βαθιά τομή σε επαγγελματικά θέματα και σε προσωπικές σας αναστολές.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή μέρα για κληρονομικά ζητήματα και σχέσεις με αδέλφια και οικογένεια. Ένας κοινωνικός στόχος σας ίσως να τεθεί σε αμφισβήτηση. Φροντίστε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Η ανατροπή σε έναν επαγγελματικό σας στόχο περιέχει μια ισχυρή δυναμική, που μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους.


ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά ταξίδια, νέοι και απροσδόκητοι συνεργάτες καθώς και νέες γνωριμίες θα δυναμώσουν τον προσωπικό κύκλο επιρροής σας. Το ρίσκο ενός επαγγελματικού ανοίγματος είναι αρκετά προκλητικό και ενδιαφέρον για σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας διαχρονικός φίλος θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας στηρίξει πρακτικά και συναισθηματικά. Σταδιακά και με γοργό ρυθμό, μια αλλαγή προσώπων συμβαίνει στο περιβάλλον σας και σας εισάγει σε έναν, άγνωστο μεν, αλλά ενδιαφέροντα κόσμο.


ΖΥΓΟΣ

Μια απροσδόκητη έκρηξη του συντρόφου ή ενός συνεργάτης σας θα γίνει ίσως η αφορμή για να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Για τους αδέσμευτους, ένας ξαφνικός έρωτας παρουσιάζεται. Μια επαγγελματική απόφαση υλοποιείται άμεσα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να λήξει ομαλά μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Αρκετοί από εσάς ίσως σήμερα να κάνετε ένα ακόμα βήμα, που θα σας φέρει πιο κοντά στον επαγγελματικό σας στόχο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι ξεκινάτε διακοπές, προγραμματίστε έναν λιτό και καλά ισορροπημένο οικονομικό προϋπολογισμό, προκειμένου να ξεκουραστείτε χωρίς το άγχος των περιττών εξόδων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο προγραμματισμένος τρόπος της ζωής σας δέχεται αυτή την εποχή σοβαρές διαφοροποιήσεις, χωρίς όμως να χάνει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του. Οι βασικές ανατροπές είναι δυνατόν να συμβαίνουν πρωταρχικά στον οικογενειακό σας χώρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το ότι είστε συχνά εκνευρισμένοι και υπερκινητικοί, τελικά η δυναμική που εκφράζετε μπορεί να δώσει λύση σε διαχρονικά προβλήματα καθήλωσης και εξάρτησης.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για εργασιακές συνεργασίες και κοινές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να εμπλουτίζονται από αρκετές νέες και καινοτόμες προτάσεις. Οι διαμάχες της ημέρας μπορούν να οδηγήσουν σε δημιουργικές και εύκολα εφαρμόσιμες λύσεις.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου