4/7/09

4/7/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Σημαντικά είναι τα προβλήματα επικοινωνίας στον κοντινό σας περίγυρο, και ίσως να σας οδηγήσουν σε παραίτηση από τις προσπάθειες και τις επενδύσεις στις προσωπικές σχέσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να δυσκολεύεστε και να μπερδεύεστε στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας, γι΄ αυτό αναζητείστε έναν έμπιστο φίλο και ζητήστε του να σας βοηθήσει να πάρετε την κατάλληλη απόφαση σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανασφάλεια και εσωστρέφεια θα χαρακτηρίσουν τη σημερινή σας διάθεση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας και θρησκείας, προκειμένου να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να αισθανθείτε καλλίτερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, θα περάσετε ένα διάστημα με αυξημένη τη διάθεση να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα συναισθήματά σας. Εάν ο σύντροφος και το κοντινό σας περιβάλλον δεν είναι κοντά στις αναζητήσεις σας, απευθυνθείτε σε τρίτους.


ΛΕΩΝ

Το άμεσο περιβάλλον σας βρίσκεται σε καθεστώς διάλυσης και εκνευρισμού, και είναι αρκετά δύσκολο να σας δώσει σημασία και να ακούσει τις προτάσεις για βελτίωση της κατάστασης, που έχετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια ζητήματα κουτσομπολιού, κακίας και καχεντρέχειας μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα, σε μια προσπάθεια κάποιων να μπουν στον ιδιωτικό και μυστικό χώρο της ζωής σας. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτοι και λακωνικοί στις εκφράσεις σας.


ΖΥΓΟΣ

Πληθωρικότητα στην έκφραση και υπερβολικές ενέργειες μπορεί σήμερα να σας βγάλουν από το συνήθη τρόπο ζωής σας. Ένας ασυνήθιστος έρωτας ή μια ασυνήθιστη δημιουργική δραστηριότητα θα «ταράξει τα λιμνάζοντα νερά» της καθημερινότητάς σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο απόλυτος τρόπος και η σκληρότητα που εκφράζετε πολλές φορές τις απόψεις σας, μπορεί να γίνουν αντικείμενο κακών σχολίων από το περιβάλλον σας και να χρειαστεί να αμυνθείτε και να υπερασπίσετε την ιδιωτική σας ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρες χαλάρωσης και διασκέδασης για αρκετούς από εσάς. Είτε πρόκειται για την αρχή των διακοπών σας , είτε για μερικές μέρες ανάπαυλας, ετοιμαστείτε για . . . καταχρήσεις και υπερβολές!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια διάθεση εσωστρέφειας και προσωπικής απομόνωσης μπορεί να σας κρατήσει μακριά από τα κοντινά σας πρόσωπα, προκειμένου να αποφύγετε κάποιες συζητήσεις. Όμως, μερικά πράγματα θα πρέπει να ειπωθούν με ωμό και ειλικρινή τρόπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικές αναλαμπές και διάθεση ανατροπών σε προσωπικές και συντροφικές σχέσεις θα σας δώσουν ένα ενδιαφέρον και αρκετά απρόβλεπτο διήμερο.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτική και συντροφική ζωή. Αρκετοί από εσάς ίσως να συναντήσετε την «αδελφή ψυχή» που αναζητάτε. Οι φόβοι σας για την πορεία μιας φιλικής σχέσεις είναι αρκετά βάσιμοι.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου