3/7/09

3/7/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές και συναισθηματικές εμπλοκές των ημερών, παράλληλα με την αδιαφορία των συντρόφων και των συνεργατών σας σε όσα υποστηρίζετε, μπορεί να σας εκνευρίζουν και να χάσετε την υπομονή σας


ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ενασχόληση με καλλιτεχνικά και αισθητικά ζητήματα. Ίσως αυτή να είναι μια κατάλληλη διέξοδος στην αδυναμία να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε επαγγελματικές επιλογές.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αυξημένες ικανότητες να λύσετε δύσκολα προβλήματα διλήμματα και σπαζοκεφαλιές. Οι προτάσεις σας μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τις κατεστημένες καταστάσεις στο περιβάλλον σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως έχετε προβλήματα αποδοχής των ιδεών και των απόψεών σας, από το περιβάλλον σας. Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα εμφάνισης και συμπεριφοράς που έχετε.


ΛΕΩΝ

Οι απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σας ζητήματα μπορεί να αυξήσουν τις οφειλές σας. Ίσως να αντιμετωπίσετε ανατροπές σε θέματα μετακινήσεων, γραπτών κειμένων και παρουσιάσεων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να επιτελέσετε τον ρόλο δασκάλου και συμβούλου. Η διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα, τον ιδεαλισμό και την αίσθηση δικαιοσύνης θα σας κάνουν απαραίτητους στο περιβάλλον σας.


ΖΥΓΟΣ

Ο υπερβολικός τρόπος που εκφράζετε τα συναισθήματά σας και, παράλληλα, το σύστημα αξιών που έχετε ,ίσως σας φέρουν σε σύγκρουση με συντρόφους και συνεργάτες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να δυσκολευτείτε σήμερα να υπερασπίσετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας. Παράλληλα, δεν θα βρείτε εύκολα υποστηρικτές των ιδεών σας και οι συγκρούσεις είναι αναμενόμενες, προκειμένου να μην ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής που θέλουν να σας επιβάλλουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς αρνείστε να ζητήσετε ή να ακολουθήσετε κάποιες καλές συμβουλές από το φιλικό και άμεσο περιβάλλον σας. Η αδιαφορία σας σε ορισμένα ζητήματα, μπορεί να εξοργίσει τους γύρω σας


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ποικιλία με ενδιαφέρουσες επαγγελματικές επιλογές από τη μια θα σας γεμίσει αισιοδοξία, από την άλλη όμως μπορεί να σας μπερδέψει και να μην ξέρετε ποια είναι η καλλίτερη και η ορθότερη να επιλέξετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανησυχία και ανασφάλεια καθώς και προβλήματα διαφορετικότητας σε απόψεις και ιδέες μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με την οικογένεια και το σύντροφό σας. Ο ιδιόρρυθμος τρόπος, με τον οποίο δείχνετε την αγάπη και τις προτιμήσεις σας θα προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτική και συντροφική ζωή. Αρκετοί από εσάς ίσως να συναντήσετε την «αδελφή ψυχή» που αναζητάτε. Η ρομαντική ατμόσφαιρα και η ονειρική διάθεση θα σας ξεκουράσουν και θα σας ανανεώσουν.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου