2/7/09

2/7/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικές εμπλοκές και ερωτικά μπερδέματα μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα σε αρκετούς από εσάς. Η ερωτική σας επιθυμία είναι αυξημένη και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους.


ΤΑΥΡΟΣ

Η ασάφεια και η δυσκολία προσανατολισμού στα επαγγελματικά σας μπορεί να σας αναστατώσουν σήμερα. Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις και τις δυνατότητές σας. Ευνοϊκή μέρα για ενασχόληση με καλλιτεχνικά και αισθητικά ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή σας πρόθεση και ο ιδανικός τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και εμπλοκές. Θα χρειαστεί να διακρίνετε την αλήθεια πίσω από τα φαινόμενα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περάστε τη μέρα σας με τρυφερότητα, συναισθηματική κατανόηση και ερωτισμό. Όμως είναι πιθανόν να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις, γι αυτό θα πρέπει να είστε σαφείς και ξεκάθαροι στις δεσμεύσεις που θα χρειαστεί να πάρετε.


ΛΕΩΝ

Η εργασιακή σας πορεία συνδέεται με τη διεύρυνση της επικοινωνιακής σας ικανότητας και την ανάπτυξη των επαφών σας με πολύ κόσμο. Αφήστε για λίγο τη διαίσθησή σας να σας δείξει την τελική κατεύθυνση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ενισχυμένη τη διαίσθησή σας και με τον ενισχυτικό λόγο που διαθέτετε για κάθε άτομο που σας πλησιάζει, είναι δυνατόν να παραπλανηθείτε στην προσπάθειά σας να διευκολύνετε πρόσωπα και καταστάσεις.


ΖΥΓΟΣ

Κάποια ζητήματα τέχνης και αισθητικής θα απασχολήσουν αρκετούς από εσάς σήμερα. Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την προσωπική σας εμφάνιση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα ερωτική και τρυφερή μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Όμως, θα χρειαστεί να προσέξετε μήπως καλλιεργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις και ελπίδες σε άτομα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για σας, ενώ εσείς «είστε αλλού».


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στηριχτείτε στην έμπνευση και τη διαίσθηση των συντρόφων και των συνεργατών σας, και φροντίστε ώστε να αποφύγετε τις παραμορφώσεις και τις παρεξηγήσεις των λόγων και των έργων σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ποικιλία με ενδιαφέρουσες επαγγελματικές επιλογές από τη μια θα σας γεμίσει αισιοδοξία, από την άλλη όμως μπορεί να σας μπερδέψει και να μην ξέρετε ποια είναι η καλλίτερη και η ορθότερη να επιλέξετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάλλον δυσκολεύεστε να καταλάβετε την εσωστρέφεια και το συναισθηματισμό του συντρόφου σας. Μπορεί να ερμηνεύετε με λανθασμένο τρόπο τη στάση και τις συμπεριφορές του. Βρείτε τρόπο να τον προσεγγίσετε.


ΙΧΘΥΕΣ

Κατάλληλη μέρα για οικογενειακή και συντροφική ζωή. Με τη διαίσθηση και την ευαισθησία που σας διακρίνει, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, γεμάτη από αμοιβαιότητα και κατανόηση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου