23/7/09

23 Ιουλίου 2009

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Οι δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σας μπορεί να πάρουν μια θετική τροπή σήμερα, εφόσον χρησιμοποιήσετε έναν ιδιόρρυθμο τρόπο επικοινωνίας.


ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα σπουδών και ερωτικών δεσμών μπορεί να σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Ένα αίσθημα απόρριψης από το περιβάλλον ίσως να σας κάνει να μείνετε στο περιθώριο. Όμως, πάντα υπάρχει ένα «καταφύγιο» για σας, μέσα στα οικογενειακά σας πλαίσια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κινητική και νοητική σας υπερένταση μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές, όμως, πάντα έχετε τη δυνατότητα να ελιχθείτε επικοινωνιακά και να βελτιώσετε το κλίμα στις σχέσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε εργασιακή ετοιμότητα θα βρεθείτε σήμερα, είτε στα πλαίσια του επαγγέλματός σας, είτε σε εργασίες κατ΄ οίκον. Αρκετοί από εσάς έχετε εγκλωβίσει κάποια συναισθήματα πίκρας και απόρριψης και, ίσως να σας χρειάζεται ένα λεκτικό ξέσπασμα.


ΛΕΩΝ

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, μια ξαφνική ιδέα για την αξιοποίηση του πελατολογίου σας, με βάση το κοινό όφελος, μπορεί να σας δώσει νέα κινητήρια δύναμη και εμψύχωση. Σε κάθε περίπτωση, ευνοούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι προσωπικές συναντήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαφοροποίηση μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή μιας διαπροσωπικής σχέσης, όσο απρόοπτα κι αν συμβεί, μπορεί να σας ελευθερώσει από δεσμεύσεις και να σας δώσει μεγαλύτερη νοητική διαύγεια.


ΖΥΓΟΣ

Μια «έκρηξη» κοινωνικότητας θα σας φέρει ξανά κοντά σε ενδιαφέροντα περιβάλλοντα και θα ενισχύσει τη διάθεσή σας να βρεθείτε μέσα σε μια ομάδα, ακόμα κι αν λειτουργεί με σαφείς ανεξαρτησίες και ελευθερία επιλογών.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υποκίνηση τρίτων με σκοπό μια κοινωνική εκδήλωση ή την παραγωγή ενός έργου μπορεί να σας κρατήσει ενεργούς, ακόμα κι αν συναντήσετε αρκετούς περιορισμούς και επιφυλάξεις από το περιβάλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε τύπου είναι ανοιχτές για σας αυτές τις μέρες, αν και η δυνατότητά σας για έξοδα είναι περιορισμένες. Κάποια εργασιακά και οικονομικά θέματα ίσως χρειαστεί να αναβληθούν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικές συνειδητοποιήσεις για ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη είναι δυνατόν σήμερα να σας δώσει μια νέα οπτική γωνία σε θέματα που έχετε δημιουργήσει πάγιες νοοτροπίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περάστε τη μέρα σας με επαφή με πολύ κόσμο και διεκπεραιώσεις που απαιτούν γρηγοράδα, αντίληψη και άμεση ανταπόκριση. Δεν θα αποφύγετε την εμπλοκή σε καυγάδες και λεκτικές . . . «ξιφομαχίες».


ΙΧΘΥΕΣ

Αναστάτωση και αλλαγές μπορεί να προκύψουν είτε σε θέματα συμβίωσης είτε σε θέματα κατοικίας και αλλαγής παραστάσεων. Ενώ η επικοινωνία είναι ενισχυμένη, η συναισθηματική και ερωτική προσέγγιση είναι σε κατάσταση περιορισμού.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου