1/7/09

1/7/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολία στην κατανόηση των προθέσεων των συντρόφων και των συνεργατών σας. Σταθείτε με ευαισθησία και συμπόνια απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετές ενδιαφέρουσες αλλά ακόμα συγκεχυμένες ιδέες κυκλοφορούν στο νου σας, σχετικά με τις εργασιακές σας υποθέσεις. Ένα κοινωνικό όραμα ανθίζει μέσα σας και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να το πραγματοποιήσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι γεμάτη με ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από θέματα προσωπικής και εσωτερικής ανάπτυξης, που έχουν ψυχολογικές προεκτάσεις. Η διαίσθηση και η κατανόησή σας είναι διευρυμένες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας για παιγνίδι με ψυχολογικές συνέπειες και επιδράσεις θα δώσει έναν ατμοσφαιρικό και παραμυθένιο τόνο στη σημερινή μέρα. Ερωτισμός, σενάρια και φαντασία θα σας φορτίσουν συγκινησιακά.


ΛΕΩΝ

Η εργασιακή σας πορεία συνδέεται με τη διεύρυνση της επικοινωνιακής σας ικανότητας και την ανάπτυξη των επαφών σας με πολύ κόσμο. Αφήστε για λίγο τη διαίσθησή σας να σας δείξει την τελική κατεύθυνση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαίσθησή σας θα σας δώσει λύσεις και κατευθύνσεις εκεί που η λογική σας αδυνατεί να τα «φέρει βόλτα». Διαθέτετε ένα στηρικτικό και ενισχυτικό λόγο για κάθε άτομο που σας πλησιάζει.


ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις επενδυτικές και οικονομικές σας κινήσεις, μιας και δεν έχετε ακόμα σαφή προσανατολισμό. Ευνοούνται τα νομικά θέματα και οι δημόσιες σχέσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με μυστικοπάθεια και εσωστρεφή διάθεση θα κινηθείτε σήμερα, αναζητώντας ένα βαθύτερο νόημα στις δραστηριότητές σας. Η διαίσθησή σας είναι σωστή και έχετε την ικανότητα να διαχειρίζεστε τα συναισθήματα του περιβάλλοντός σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στηριχτείτε στην έμπνευση και τη διαίσθηση των συντρόφων και των συνεργατών σας, ώστε να διευκολυνθείτε στις επιλογές σας σχετικά με θέματα που αφορούν την ομάδα, με την οποία εργάζεστε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξημένη κοινωνικότητα, πολλές επαγγελματικές κατευθύνσεις, φιλικές διαθέσεις και αισιοδοξία θα είναι έντονα παρούσες σήμερα και θα σας δώσουν την αίσθηση της αμοιβαιότητας και των κοινών προσανατολισμών με το περιβάλλον σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη της φυγής από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που περιλαμβάνει, θα σας απομακρύνει σήμερα για λίγο από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζετε. Ονειρευτείτε για λίγο την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Κατάλληλη μέρα για οικογενειακή και συντροφική ζωή. Με τη διαίσθηση και την ευαισθησία που σας διακρίνει, μπορείτε να αγγίξετε συναισθηματικά τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, γεμάτη από αμοιβαιότητα και κατανόηση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου