15/7/09

15/7/2009 Τετάρτη


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Επειδή οι ιδιαίτεροι συναισθηματισμοί δεν είναι για σας, αποφύγετε σήμερα να εμπλακείτε σε συζητήσεις που αφορούν βαθύτερα και εσωτερικά θέματα, μιας και κινδυνεύετε να τα αντιμετωπίσετε αρκετά επιδερμικά και παρορμητικά.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσωτερικό άγχος και υπερένταση μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα, στην προσπάθειά σας να κάνετε τις σωστές επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις. Δεν έχετε τους κατάλληλους βοηθούς και συνεργάτες ή δεν τους έχετε ενημερώσει σωστά για τις προσπάθειές σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα πλατύ επικοινωνιακό άνοιγμα, με αρκετό κόσμο θα σας κρατήσει σήμερα σε ετοιμότητα και διέγερση, όμως η προσοχή σας θα είναι αποσπασμένη σε πολλά θέματα και δύσκολα θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακατάλληλη μέρα για παραγωγική δουλειά, γι΄ αυτό μην επιμένετε να ολοκληρώσετε ή να εξελίξετε διάφορα θέματα με τρόπο επιπόλαιο και περιστασιακό. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις σκόρπιες σκέψεις σας.


ΛΕΩΝ

Ενθουσιώδεις, θαρραλέοι και εμψυχωτές για το περιβάλλον σας, φροντίστε σήμερα κάθε θέμα που αφορά επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Η ανταπόκριση που θα συναντήσετε κάμψει τις αναστολές και τους ενδόμυχους φόβους σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιείστε την υπερέντασή σας με δημιουργικότητα και μην επιτρέψετε στο άγχος να σας αποδυναμώσει. Αποφύγετε να αναμειχθείτε συναισθηματικά στα προβλήματα του περιβάλλοντός σας.


ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με κάποιον συνεργάτη ή τον σύντροφό σας, μπορεί να βρεθεί σήμερα σε αδιέξοδο. Συγκεντρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες και βρείτε έναν ήπιο τρόπο να το ξεπεράσετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιπετειώδης μέρα που συνδυάζει ενθουσιασμό και μαχητικότητα. Οι ομαδικές δραστηριότητες σας ευνοούν και μπορούν να σας αναδείξουν σε δύναμη μεγάλης ισχύος. Ευνοούνται τα ταξίδια και ο αθλητισμός.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αυθορμητισμός και η ευκολία, με την οποία μπορείτε και παρασύρετε το περιβάλλον σας, δημιουργώντας καλή διάθεση και ευθυμία, ίσως σήμερα να διεγείρουν το περιβάλλον σας με πληθωρικό τρόπο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί από εσάς είστε σε συναισθηματική αναστάτωση γύρω από τις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις. Η προσπάθειά σας να λύσετε τα προβλήματα όλα μαζί και δια μιας, δεν θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Βάλτε προτεραιότητες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγάλη μπορεί να είναι σήμερα η εργασιακή σας δραστηριότητα και ίσως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παράλληλα πολλές υποθέσεις, οι οποίες χρειάζονται ευαισθησία και ταχύτητα αντιμετώπισης.


ΙΧΘΥΕΣ

Προβλήματα στις μετακινήσεις σας μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα, γι΄ αυτό μην προγραμματίσετε σημαντικές συναντήσεις και επαφές. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το χώρο του σπιτιού σας.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου