9/6/09

9/6/2009 Τρίτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές και συναισθηματικές σας απαιτήσεις είναι αυξημένες και είναι δυνατόν να εκπληρωθούν αυτές τις μέρες. Ευνοϊκά κινούνται και τα θέματα των ερωτικών σας διεκδικήσεων.


ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα στερεώσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Πείσματα, ερωτικοί καυγάδες, διεκδικήσεις και ζήλια είναι αναμενόμενα, με ικανοποιητικά αποτελέσματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετοί από εσάς «κρύβετε» την ερωτική επιθυμία σας, ακόμα κι από τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως να ξαφνιαστείτε από το πάθος και το πείσμα που έχετε κατακρατήσει. Δώστε ένα αίσιο τέλος στην αναμονή και τον αυτοπεριορισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη και συναισθηματική μέρα για αρκετούς από εσάς, μιας και θα βρεθείτε πολύ κοντά με πρόσωπα και καταστάσεις, που σας συνδέουν ισχυροί δεσμοί.


ΛΕΩΝ

Αναβαθμίστε τις αξίες και τις αρχές που έχετε στις οικογενειακές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η ευνοϊκή εξέλιξη αυτών των θεμάτων εξαρτάται απόλυτα από την αφοσίωσή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διανοητική σας δύναμη μπορεί αυτές τις μέρες να συνδυαστεί αρμονικά με προσωπικές εμπειρίες και βιώματα. Η ικανότητά σας να δέχεστε τη διαφορετικότητα, είτε στις αντιλήψεις, είτε στον τρόπο της ζωής, μπορεί να γίνει διαφωτιστικός παράγοντας για το περιβάλλον σας.


ΖΥΓΟΣ

Σε αρκετούς από εσάς, μια σημαντική οικονομική δοσοληψία φτάνει στο τέλος της, ταυτόχρονα με την συναισθηματική απελευθέρωσή σας από τις παλαιότερες δύσκολες συνθήκες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ερωτικό σας πάθος θα βρει αυτές τις μέρες διέξοδο και η έντονη συναισθηματική σας ζωή θα ικανοποιήσει τα ζητούμενα της ψυχής σας. Για τους αδέσμευτους, ένας μεγάλος έρωτας έχει ήδη ξεκινήσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να έχετε ένα αναπτυξιακό όραμα, όμως η παρούσα φάση απαιτεί καλή θεμελίωση και σταδιακή οικοδόμηση. Δεν αρκεί μόνο η απόφασή σας, αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλοι τρόποι εφαρμογής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυνατά συναισθήματα, δημιουργικότητα και ερωτισμός θα σας «πάρουν μαζί τους» και θα ανεβάσουν το ηθικό σας. Αξιοποιείστε τις δυνάμεις σας στα επαγγελματικά θέματα, μιας και γίνονται τομές στο εργασιακό σας περιβάλλον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατάλληλη μέρα για εκκαθαρίσεις και εκ βάθρων τακτοποιήσεις θεμάτων που αφορούν είτε σε ενδο - οικογενειακές σχέσεις, είτε σε πρακτικές εργασίες και ανακατατάξεις στο χώρο κατοικίας σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια γνωριμία ή μια υπάρχουσα σχέση σας ισχυροποιείται αυτές τις μέρες και μπορεί να σας δώσει τη στήριξη και τη δύναμη που χρειάζεστε. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις προσδοκίες και στις ελπίδες σας, σε θέματα σχέσεων.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου