6/6/09

6/6/2009 Σάββατο, 7/6/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε τις συναισθηματικές επιπτώσεις μιας επιλογής σας, σχετικά με μια επαγγελματική ή ερωτική σχέση. Μετατρέψτε τη δημιουργική σας ενέργεια σε άμεσες και αποτελεσματικές πράξεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί από εσάς δίνετε μια μάχη με παλαιότερα ταμπού και απόψεις που έχουν οδηγήσει κάποιες πλευρές της ζωής σας σε καθήλωση. Δείτε με διαφορετικό τρόπο τις εσωτερικές δεσμεύσεις που έχετε με πρόσωπα και πράγματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολες και οριστικές αποφάσεις θα πρέπει να λάβετε άμεσα σχετικά με θέματα οικογένειας ή και κατοικίας. Η αίσθηση του καθήκοντος και η ανταπόκριση σε αυτό ίσως να σας περιορίζει, αλλά παράλληλα μπορεί να σας δίνει ηθικές ικανοποιήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το οικονομικό άγχος, οι δύσκολες οικογενειακές στιγμές αλλά και οι βαθιές προσδοκίες ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, κάνουν αυτές τις μέρες ιδιαίτερα σημαντικές για αρκετούς από εσάς.


ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας για άρνηση ευθυνών και για αποδέσμευση από εργασιακούς περιορισμούς μπορεί να «γείρει την πλάστιγγα» της απόφασής σας προς την πλευρά της απομάκρυνσης από μια επαγγελματική δραστηριότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς είστε αναγκασμένοι να πάρετε μια απόφαση, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε με ελεύθερο τρόπο. Οι δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει περιορίζουν σημαντικά τις επιλογές σας.


ΖΥΓΟΣ

Οι οικογενειακές σας δεσμεύσεις είναι αρκετά ισχυρές και σας εμποδίζουν να κάνετε κινήσεις ανεξαρτησίας. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε καινούργιες συνθήκες, προκειμένου να ανοίξετε δρόμους απελευθέρωσης.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αίσθηση της απόρριψης ή της απομάκρυνσης από μια προσωπική ή ερωτική σας σχέση, ίσως σήμερα να σας προβληματίσει ιδιαίτερα. Τα αδιέξοδα, που έχουν δημιουργηθεί, χρειάζονται μια καινούργια αντίληψη.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αναγνώριση ότι υπάρχουν φραγές στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας τομέα ίσως να σας απογοητεύει, μιας και συνήθως ενδιαφέρεστε για την ανάπτυξη, ενώ η υπάρχουσα κατάσταση απαιτεί τρόπους συντήρησης και στήριξης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάληψη μιας καινούργιας ευθύνης ίσως να «σας πέσει βαριά» αυτή την εποχή. Με το αίσθημα του καθήκοντος που διαθέτετε, είναι πιθανόν να αναλάβετε ένα έργο, που θα παρουσιάσει δυσκολία στην πραγματοποίησή του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ η διάθεσή σας έχει στοιχεία ελαφρότητας και αισιοδοξίας, το άμεσο περιβάλλον σας αντιδρά με σοβαρότητα και περιοριστικές αντιλήψεις. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι.


ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά δύσκολη μέρα για τα επαγγελματικά και οικογενειακά σας θέματα. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση σχετικά με παλαιότερες αποφάσεις σας και να χρειαστεί να πάρετε πρακτικά μέτρα που θα σας πιέσουν συναισθηματικά.




7/6/2009 Κυριακή


Η εβδομάδα που έρχεται σηματοδοτείται από σοβαρές οικονομικές ρυθμίσεις, που ανοίγουν το θέμα των ουσιαστικών επενδύσεων. Θα κυριαρχήσει η διάθεση πρακτικότητας και η προσπάθεια για εξεύρεση και αξιοποίηση υλικών και ανθρώπινων πόρων.


ΚΡΙΟΣ

Μην επιτρέψετε στο κλίμα της απογοήτευσης να σας κρατήσει δέσμιους. Η απόσταση και το πάγωμα μιας σχέσης είτε είναι προσωρινή, είτε είναι απαραίτητη, για να σας κινητοποιήσει προς δημιουργικότερες περιοχές εμπειριών.


ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε σημαντική αλλαγή συνοδεύεται με ανασφάλεια για το μέλλον. Θα χρειαστεί να διαλέξετε μεταξύ μιας αδιέξοδης τωρινής πορείας και μιας αβέβαιης αλλά ελπιδοφόρας κίνησης στο παρόν και στο άμεσο μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος ίσως να σας προκαλέσει συναισθηματικές αναστατώσεις σχετικά με τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Ξεκινήστε να αποκαθιστάτε τις ανισορροπίες από τον οικογενειακό σας περίγυρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πολλά πρακτικά καθήκοντα, η γεμάτη καθημερινότητα και η ψυχική κούραση ίσως να σας απομακρύνουν συναισθηματικά από τους δικούς σας. Βρείτε χρόνο για εσωτερική ανάσα και προσευχή.


ΛΕΩΝ

Η δημιουργική σας διάθεση δεν είναι σε συντονισμό και ισορροπία με το περιβάλλον. Μάλλον δεν είναι βοηθητικό να προσπαθείτε να επιλέξετε μεταξύ «άσπρου και μαύρου». Τοποθετείστε τις επιλογές που έχετε με διαφορετικό τρόπο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση της ευθύνης που έχετε ίσως δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε επιλογές, ακόμα κι αν βλέπετε πως ο δρόμος που ακολουθείτε είναι αδιέξοδος. Αναπροσαρμόστε τις αποφάσεις σας, βάζοντας χρονικά και ποιοτικά όρια.


ΖΥΓΟΣ

Ενώ έχετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, τα οποία σας παρακινούν δημιουργικά, οι παρούσες συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε την επιλογή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε περιορισμούς και απομάκρυνση του κοντινού σας περίγυρου, θα χρειαστεί να κάνετε ουσιαστική αυτοκριτική κα να αναπροσαρμόσετε τη δική σας στάση, προκειμένου να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να έχετε ένα αναπτυξιακό όραμα, όμως η παρούσα φάση απαιτεί καλή θεμελίωση και σταδιακή οικοδόμηση. Δεν αρκεί μόνο η απόφασή σας, αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλοι τρόποι εφαρμογής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες εξωτερικές συνθήκες και συγκυρίες ίσως να σας εμποδίζουν να κινηθείτε όπως αρμόζει σε κοινωνικά και επαγγελματικά ζητήματα. Χρειάζονται αλλαγές στα όρια και τα πλαίσια, μέσα στα οποία εργάζεστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δυσκολία να επικοινωνήσετε άμεσα με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθήματα απομόνωσης και εγκατάλειψης. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε την υπομονή και την πειθαρχία σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο τρόπος που συνηθίζετε να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με αγαπημένα πρόσωπα, έχει μάλλον ξεπεραστεί από τις υπάρχουσες ανάγκες. Δεν είναι, πια, ικανοποιητική είτε η πλήρης συναισθηματική ταύτιση είτε η απόσυρση και η απομόνωση.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου