5/6/09

5/6/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Αν η ερωτική σας πρόθεση αφορά ένα άτομο, με το οποίο έχετε επαγγελματική συνεργασία, ίσως σήμερα θα πρέπει να κάνετε μια γενναία επιλογή.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι ταχύτατες εξελίξεις σε προσωπικά, ερωτικά και επαγγελματικά θέματα, ίσως σήμερα να σας φέρουν σε σύγκρουση με την οικογενειακή παράδοση και νοοτροπία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο διάλογο και τις διαπραγματεύσεις με το εξωτερικό περιβάλλον, έχετε επιφυλάξεις και αναστολές σχετικά με τις οικογενειακές σας σχέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτισμός, συντροφικότητα, γάμος και τεκνοποίηση είναι τα σημαντικά θέματα αυτής της εποχής, για αρκετούς από εσάς. Παράλληλα, μια σοβαρή απόφαση επαγγελματικής συνεργασίας θα καθορίσει την πορεία σας για το επόμενο διάστημα.


ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να εστιαστείτε σε έναν σημαντικό σας στόχο και να ρίξετε όλες σας τις δυνάμεις για να τον επιτύχετε. Διαθέτετε το κατάλληλο πείσμα, τις αντοχές αλλά και τα μέσα για στεφτεί η προσπάθειά σας με επιτυχία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το βάρος της ευθύνης απέναντι σε ένα δημιούργημά σας, ίσως να σας εμποδίζει να δείτε καθαρά τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε. Μοιραστείτε την ευθύνη σας με το κατάλληλο περιβάλλον και συνεργαστείτε με ομαδικό πνεύμα.


ΖΥΓΟΣ

Κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις είναι δυνατόν να παρουσιαστούν σχετικά με την υλοποίηση μιας απόφασής σας. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξαναδείτε με πιο οργανωμένο τρόπο θέματα που αφορούν μετακινήσεις, μετακομίσεις και ταξίδια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απόλυτες απόψεις σας περί δικαίου μπορεί να οδηγήσουν σε αποφάσεις και ενέργειες, χωρίς δισταγμούς και αναστολές. Αρκετοί από εσάς ίσως γίνουν αυτές τις μέρες φορείς διεκδίκησης και απόδοσης κοινωνικής και ατομικής δικαιοσύνης.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως η αισιοδοξία σας να σας οδηγεί σε επιπόλαιες και πρόχειρες κινήσεις. Όμως, θα βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα γύρω σας, είτε να σας «βάλουν στη θέση σας», είτε να σας υποδείξουν μια πιο υπεύθυνη στάση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάληψη μιας καινούργιας ευθύνης ίσως να «σας πέσει βαριά» αυτή την εποχή. Με το αίσθημα του καθήκοντος που διαθέτετε, είναι πιθανόν να αναλάβετε μια υποχρέωση, δύσκολη να υλοποιηθεί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για αρκετούς από εσάς, μια ερωτική σχέση που σας ενδιαφέρει δεν παρουσιάζει ελπίδες να ευοδωθεί. Θα χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις σχετικά με συναισθηματικά και θέματα, καθώς και σε ζητήματα συνεργασιών.


ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά δύσκολη μέρα για τα επαγγελματικά και οικογενειακά σας θέματα. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση σχετικά με παλαιότερες αποφάσεις σας και να χρειαστεί να πάρετε πρακτικά μέτρα που θα σας πιέσουν συναισθηματικά.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου