27/6/09

27/6/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Κατάλληλη μέρα για οικογενειακή ζωή. Δώστε σημασία στους αγαπημένους σας και ασχοληθείτε με τα θέματα που τους απασχολούν. Βοηθείστε τους σε κάθε δραστηριότητα που χρειάζεται εμψύχωση και υπομονή.


ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας σήμερα. Φροντίστε ώστε η κάθε σας προσφορά και βοήθεια προς τρίτους να συνοδεύεται με μια ανταπόδοση προς εσάς.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι οικιακές εργασίες έχουν σήμερα προτεραιότητα, γι΄ αυτό τακτοποιείστε κάθε εκκρεμότητα και ελευθερώστε χρόνο για επικοινωνία. Προνοείστε τις ανάγκες του άμεσου μέλλοντος και φροντίστε να εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας και να αναβαθμίσετε τη σχέση σας προς το καλλίτερο. Φροντίστε να διευθετήσετε τα θέματα της καθημερινότητας που σας στεναχωρούν, χωρίς όμως να γαντζωθείτε επάνω τους.


ΛΕΩΝ

Ξεκινήστε με προσοχή και μεθοδικότητα να υλοποιείτε ένα σοβαρό επαγγελματικό έργο, που έχετε αναλάβει. Θα χρειαστεί να διευθετήσετε ορισμένους φόβους που έχετε για την πορεία της ολοκλήρωσής του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν δημιουργικές λύσεις που έρχονται από φίλους και γνωστούς και μπορεί να σας οδηγήσουν σε βελτιώσεις. Ξεκαθαρίστε με προσοχή τα συναισθήματά σας και ανταποδώστε με σεβασμό τη βοήθεια που θα δεχτείτε.


ΖΥΓΟΣ

Βρείτε τρόπο να φέρετε σε διάλογο και διαπραγμάτευση τα άτομα και τις καταστάσεις, που βάζουν εμπόδια σε ικανοποιητικές εργασιακές και οικογενειακές βελτιώσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε σήμερα τη δυνατότητα να διαχειριστείτε με προσοχή και την απαραίτητη υπομονή τις συναισθηματικές καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στο περιβάλλον σας. Κινηθείτε με σύνεση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για να κάνετε επί μέρους εκτιμήσεις σε θέματα που αφορούν την κοινωνική, την επαγγελματική και οικονομική σας ζωή. Σταθμίστε με προσοχή τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προσωπικών και των συντροφικών σας σχέσεων. Ανταλλάξτε ιδέες, συζητήστε τα προβλήματα και αντιμετωπίστε από κοινού τις δυσκολίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσωστρεφείς και με μάλλον μελαγχολική διάθεση θα είστε σήμερα. Παρ΄ όλα αυτά, θα φέρετε σε πέρας τις υποθέσεις σας, μάλλον επειδή θα αφήσετε «τον αυτόματο πιλότο» να εργάζεται αντί για σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις με το φιλικό και συντροφικό σας περιβάλλον. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες και γόνιμες σε μια σειρά από τομείς που σας αφορούν.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου