26/6/09

26/6/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για εξόδους, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ορισμένα εργασιακά θέματα χρειάζονται οριοθέτηση και ξεκαθάρισμα. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες.


ΤΑΥΡΟΣ

Είναι απαραίτητο να κρατήσετε ένα σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, ίσως αρκετοί από εσάς να αναγκαστείτε να διακόψετε μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη να εκφράστε τον εαυτό σας με θέρμη και δημιουργικότητα μπορεί σήμερα να εμποδιστεί από τη δυσκολία σας να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο επικοινωνίας. Συγκρατείστε τον απόλυτο τρόπο, με τον οποίο εκφράζετε την κριτική σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς έχετε «κολλήσει» σε εσωτερικές σκέψεις, που ανακυκλώνονται γύρω από συγκεκριμένα προβλήματα. Ανακαλύψτε το κεντρικό θέμα και αποδυναμώστε το.


ΛΕΩΝ

Η οικονομική σας ζωή χρειάζεται ρύθμιση και εσείς καταναλώνετε τον διαθέσιμο χρόνο σας μέσα σε αγχώδεις σκέψεις, που σας απομακρύνουν από το ζητούμενο. Φροντίστε να βάζετε υλοποιήσιμα προγράμματα και αποφύγετε να θέσετε απόλυτα όρια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωτική σας διάθεση είναι σήμερα σε διέγερση. Δημιουργείστε ένα ολοκληρωμένο εργασιακό πρόγραμμα και φροντίστε να έχετε ελαστικά όρια σχετικά με τον χρόνο υλοποίησής του.


ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με μια φιλία που, με τον καιρό, έχει «παγώσει» και έχετε απομακρυνθεί, χωρίς τέτοια πρόθεση. Φροντίστε να επανασυνδεθείτε με προσεκτικό τρόπο και προετοιμαστείτε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έντονη προσωπικότητά σας μπορεί να έρθει σήμερα σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν μια ομαδική και συλλογική νοοτροπία. Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε διαμάχες και τελικά ίσως να απομονωθείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φυσική σας ανάγκη για γρήγορες αλλαγές και εξελίξεις μπορεί σήμερα να σας απομακρύνει από συνεργάτες και συντρόφους, οι οποίοι εργάζονται και ανταποκρίνονται με πιο αργό τρόπο από εσάς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για θέματα σπουδών και κάθε δραστηριότητα που αφορά στην επικοινωνία, το διάλογο και την ανταλλαγή πληροφοριών. Ασχοληθείτε καλλίτερα με τη φροντίδα του εαυτού σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε σε μια διαρκή ανακύκλωση ιδεών σχετικά με θέματα δημιουργικότητας. Η ζωτικότητά σας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γι΄ αυτό ζητείστε εμψύχωση και κουράγιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα νοητικής συγκέντρωσης σε θέματα μετακινήσεων, οδήγησης και επικοινωνίας. Κάποιες οικιακές ενασχολήσεις είναι απαραίτητες, ακόμα κι αν δεν έχετε τη διάθεση να τις διευθετήσετε.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου