24/6/09

24/6/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις σχετικά με επαγγελματικές δεσμεύσεις ή για την οριστικοποίηση ενός ερωτικού δεσμού. Ίσως όμως να αντιμετωπίσετε υπόγειες αντιδράσεις και συγκρούσεις από το κοντινό σας περιβάλλον.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί από εσάς πρόκειται να αναλάβετε μια σοβαρή ευθύνη, είτε απέναντι στον εαυτό σας είτε απέναντι σε τρίτους, σχετικά με ένα δημιουργικό έργο που απαιτεί συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατάλληλες μέρες για να τακτοποιήσετε κάθε υπόθεση που σας δημιουργεί άγχος και προβληματισμό. Ρίξτε το βάρος σε στα πρακτικά θέματα, και πάρτε τα κατάλληλα μέτρα, ακόμα κι αν αυτά συνεπάγονται κάποιες οικονομικές απώλειες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για αρκετούς από εσάς η εποχή αυτή παρουσιάζει δυσκολίες, σχετικά με την ανάγκη να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην νοοτροπία με την οποία συσχετίζεστε και επικοινωνείτε. Η ανάληψη της ευθύνης κάποιων υποθέσεων μπορεί να σας «πέσει βαριά»!


ΛΕΩΝ

Σας είναι απαραίτητη η υπομονή, η μεθοδικότητα και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, προκειμένου να στηρίξετε την επαγγελματική και οικονομική σας ζωή και να περάστε σε εμπειρίες ανάπτυξης και ανθοφορίας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξετάστε την περίπτωση και εντάξτε στο πρόγραμμά σας την υλοποίηση ενός ταξιδιού για σπουδαστικούς σκοπούς ή τουλάχιστον για λόγους προσωπικής βελτίωσης και αυτομόρφωσης.


ΖΥΓΟΣ

Η αναδιάρθρωση των οικονομικών σας πόρων θα σας ανακουφίσει συναισθηματικά και μπορεί να κινητοποιήσει κάποιες «κοιμισμένες» ζωτικές σας δυνάμεις, προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σθεναρή παρουσία του συντρόφου σας μπορεί να γίνει ισχυρό κίνητρο για σας, ώστε να κάνετε μεγάλα βήματα και υπερβάσεις στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας επαγγελματικός στόχος είναι πλέον ορατός και εφικτός να πραγματοποιηθεί, ακόμα και αν απαιτήσει κάποιες θυσίες από μέρους σας. Η λήψη των κατάλληλων μέτρων είναι απραίτητη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για να εφαρμόσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει σχετικά με θέματα σπουδών, οικογένειας, ερωτικών σχέσεων και σχέσεων με τα παιδιά σας. Η αναβλητικότητα δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας. Είναι καιρός για άμεση δράση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τακτοποίηση των οικονομικών και επενδυτικών προτάσεων που έχετε. η οριοθέτηση και το ξεκαθάρισμα των προσδοκιών σας καθώς και η οργάνωση του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας έδρας, θα σας «λύσει τα χέρια» για το άμεσο μέλλον.


ΙΧΘΥΕΣ

Το ξεκαθάρισμα συναισθηματικών εκκρεμοτήτων με το σύντροφό σας ή κάποια παλιά σας σχέση, μπορεί να ενισχύσει την σημερινή σας θέση και να δυναμώσει την αυτοεκτίμηση και την ψυχική σας ισορροπία.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου