23/6/09

23/6/2009 Τρίτη




Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου







ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων και οριστικοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών συνεργασιών. Θέστε τις βάσεις για μια σταδιακή και σταθμισμένη εργασιακή ανάπτυξη.




ΤΑΥΡΟΣ
Είτε πρόκειται για ερωτικό δεσμό, είτε για μια δημιουργική ή εκπαιδευτική δραστηριότητα που σας συναρπάζει, θα χρειαστεί σήμερα να πάρετε μια απόφαση διαχρονικής δέσμευσης, προκειμένου να πραγματοποιήσετε το στόχο σας.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Θετική μέρα για το ξεκαθάρισμα υποθέσεων που αφορούν το χώρο κατοικίας ή και επαγγελματικής σας στέγης, αλλά και θεμάτων που σχετίζονται με την οικογένειά σας.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για τους αδέσμευτους, οι μέρες είναι κατάλληλες για την επισημοποίηση μιας ερωτικής σχέσης. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την αποδοχή από τον κοντινό σας περίγυρο για τις αποφάσεις και τις επιλογές σας.




ΛΕΩΝ
Ευνοϊκές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την οικονομική και επαγγελματική σας ζωή. Εξοπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και ανθεκτικότητα, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας χρειάζεται ένα πλήρες πρόγραμμα δράσης, που να έχει σαφείς οδηγίες και κινήσεις για το άμεσο μέλλον. Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που σας διακρίνει, μπορεί να είναι τα μεγάλα σας ατού.




ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για την οριστικοποίηση μιας επενδυτικής συμφωνίας σχετικά με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή ακόμα και για την εξασφάλιση κάποιων οικονομικών τίτλων που διαθέτετε.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επισημοποίηση μιας ερωτικής σχέσης ή η αναθέρμανση της υπάρχουσας, θα δώσει στους περισσότερους από εσάς την ψυχική ανάταση και την όρεξη για επαγγελματική ανάπλαση.




ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλες μέρες για την ανάληψη της ευθύνης ενός σημαντικού έργου, που θα έχει διαχρονικές επιδράσεις στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Η σοβαρότητα, οι πρακτικές εκτιμήσεις και η αίσθηση των ορίων που έχετε θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για θέματα που αφορούν μαθησιακές, σπουδαστικές και εκδοτικές δραστηριότητες. Η καλή οργάνωση και η αποτελεσματικότητα, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής ηθικής θα δώσει σε αρκετούς από εσάς τη δικαίωση που σας αρμόζει.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα χρήσιμα και τα άχρηστα υλικά που σας περιστοιχίζουν, είτε πρόκειται για αντικείμενα, είτε για σχέσεις και φοβικά συναισθήματα. Διευθετήστε τα οικονομικά σας, τακτοποιείστε τους χώρους σας και οριοθετείστε τις προσδοκίες.




ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για «ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών» με σχέσεις του παρελθόντος ή με τον μόνιμο σύντροφό σας. Η συναισθηματική σας ανάγκη δεν αρκείται σε λόγια και ατμοσφαιρικές συγκινήσεις, αλλά χρειάζεστε μια σαφή και δυναμική παρουσία δίπλα σας.













Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου