21/6/09

21/6/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


Η εβδομάδα που ακολουθεί χαρακτηρίζεται από σοβαρές αποφάσεις σε ζητήματα διαχείρισης των οικονομικών και του πλούτου που διαθέτει ο καθένας. Θα χρειαστεί να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, που οριοθετούν τις απώλειες και ενισχύουν τις σταθμισμένες επενδύσεις.


ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας ορμή μπορεί να ξεφύγει από τα όρια και να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Κάποιο πρόσωπο από το άμεσο ή το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να σας «επαναφέρει», «βάζοντας πάγο» σε όσες απαιτήσεις σας είναι παράλογες.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως να φοβάστε την ερωτική δέσμευση, παρά το ότι έχετε κοντά σας ένα κατάλληλο πρόσωπο, που μπορεί να σας δώσει αυτό που ζητάτε. Πάρτε λίγο χρόνο να αποφασίσετε, πριν απαντήσετε οριστικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκλογικεύστε σήμερα κάποια συναισθήματα που σας αναστατώνουν και σας ανακυκλώνουν εσωτερικά, χωρίς διέξοδο. Αντιμετωπίστε ένα ενοχικό συναίσθημα απέναντι σε φιλικά πρόσωπα, κάνοντας άμεσα μια πράξη «εξιλέωσης».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως χρειάζεται ένας βαθύς εσωτερικός διάλογος, ώστε να προετοιμαστείτε για τις απαιτήσεις που έχει από εσάς η κοινωνική και εργασιακή σας ζωή. Οι επικοινωνιακές δυσκολίες και αναστολές σας ίσως να εμποδίζουν άσκοπα την επαγγελματική σας ανάδειξη.


ΛΕΩΝ

Η δυσκολία σας να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας ανάγκες μπορεί σήμερα να σας κάνει να αισθανθείτε ανεπαρκείς απέναντι στις υποχρεώσεις που έχετε ήδη αναλάβει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ υπάρχουν ικανοποιητικές ενδείξεις για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη, εσείς ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει το αίσθημα τις ανεπάρκειας που σας διακατέχει. Οι αποστάσεις που τηρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εμποδίζουν τις θετικές εξελίξεις στη ζωή σας.


ΖΥΓΟΣ

Φλερτ, ερωτισμός και επικοινωνιακή διάθεση θα παρουσιάσουν έναν καλό συντονισμό και θα σας χαρίσουν μια όμορφη μέρα. Μην επιτρέψετε στις αναστολές σας ή ακόμα και στην πιθανή «αγοραφοβία» να σας κρατήσει μακριά από μια απολαυστική μέρα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

21

Μην αφήσετε την αίσθηση ανεπάρκειας, που έχετε για κάποιες πλευρές του εαυτού σας, να σας χαλάσει τη δυνατότητα να ζήσετε τις θαυμάσιες ερωτικές στιγμές, που είναι σε διαρκή εξέλιξη.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακούστε με προσοχή την κριτική από συντρόφους και συνεργάτες και προσπαθήστε να μην φερθείτε με εγωιστικό τρόπο. Αναγνωρίστε τις αλήθειες πίσω από τα λεγόμενα και ανταποκριθείτε ανάλογα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά κινητική και ανήσυχη μέρα θα είναι για σας η σημερινή. Όσο κι αν θέλετε να κρύψετε τα συναισθήματά σας, θα είναι μάταιος κόπος. Οι εκφράσεις και η γλώσσα του σώματός σας θα σας «προδώσουν».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτισμός, οικονομική διαχείριση και τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας «πάνε πακέτο» αυτές τις μέρες. Επουλώστε τα σημεία, στα οποία έχετε «διαρροή».


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για επένδυση σε ακίνητα. Επίσης, ευνοούνται θέματα σπουδών, οικολογικές ενέργειες καθώς και επικοινωνίες με αδέλφια και κοντινούς συγγενείς.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου