20/6/09

20/6/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Η έντονη ερωτική ζωή και η μεγάλη ζωτικότητα αυτών των ημερών, μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση στη ζωή σας, αρκεί να μην μετατραπεί σε πεισματική κατάκτηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι ερωτικές σας ανάγκες θα βρουν σήμερα τον κατάλληλο αποδέκτη. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και απολαύστε τις στιγμές που σας προσφέρονται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα προβλήματα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες, στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε αποτελεσματικά. Φροντίστε να μην «οικειοποιηθείτε» την κατάστασή τους και συνδράμετε με τον τρόπο που εσείς μπορείτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια επιτυχής κοινωνική δραστηριότητα μπορεί σήμερα να αυξήσει τον χώρο των φίλων και γνωστών σας και να επιδράσει θετικά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η επικοινωνία και η άμεση ανταπόκρισή σας στις απαιτήσεις των καιρών θα έχει θετικά εργασιακά και οικονομικά αποτελέσματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα ταξίδι μπορεί να αποβεί σωτήριο για την οικονομική σας βελτίωση. Θα χρειαστεί να καταθέσετε τις συναισθηματικές σας δυνάμεις και τις πρακτικές σας ικανότητες, προκειμένου να είναι αποδοτική η επένδυσή σας.


ΖΥΓΟΣ

Με αυξημένη ερωτική διάθεση θα περάσετε αυτό το διήμερο. Ανανεώστε την συντροφική σας σχέση ή ανταποκριθείτε στις προτάσεις που θα σας γίνουν και δώστε στον εαυτό σας την ικανοποίηση πως είστε ποθητοί και επιθυμητοί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να δώσετε «όρκους παντοτινής αγάπης» και προσωπικής δέσμευσης στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η ξαφνική τροπή των εξελίξεων στα ερωτικά σας θέματα θα σας δώσει ικανοποίηση και χαρά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερωτική σας διάθεση μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε δημιουργικότητα στα επαγγελματικά σας θέματα. Η ανάγκη σας να «καταλαμβάνετε όλο τον διαθέσιμο χώρο» μπορεί να σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες σε θέματα επικοινωνίας και γνώσης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική δραστηριότητα είναι βάλσαμο και καλός οιωνός όταν αντιμετωπίζετε αδιέξοδες καταστάσεις. Θα βγείτε με ενισχυμένες τις δημιουργικές σας δυνάμεις και οι λύσεις θα είναι διαυγείς και ευκολότερες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά πρακτικά καθήκοντα έχουν ανακύψει και αφορούν ζητήματα κατοικίας ή ακίνητα που διαχειρίζεστε. Ίσως να μην αποφύγετε το άγχος και την πολυδιάσπαση, όμως είναι δυνατόν να καλύψετε αποτελεσματικά ορισμένες από τις αναγκαιότητες.


ΙΧΘΥΕΣ

Η πιθανότητα αλλαγής στο χώρο της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας έδρας, μπορεί να σας δημιουργήσει απρόοπτα έξοδα, όμως θα σας λύσει σοβαρά ζητήματα διαβίωσης.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου